Tako imenovano »delo z notranjo senco« je bilo vedno ključni del šamanskih kultur in prakse. Soočanje z lastno senco in razumevanje svoje »temne strani« pospešuje vaše zdravljenje in prebujanje, širi vaše zavedanje, vas naredi celovitega, uravnoteženega in sposobnega zahtevati nazaj svojo osebno moč.

Večina nas čuti hrepenenje po sprejemanju celotnosti našega bivanja in stanju notranjega miru. Ko odkrijemo darove naših najbolj osovraženih lastnosti, se premaknemo onkraj sodb in se vstopimo v kreativni proces pridobivanja lastne celostnosti. Naš pravi jaz ne sodi. Ko integriramo svojo senco, si začnemo vračati moč, ki smo jo dali drugim, in dostopamo do notranjega glasu našega resničnega jaza.

Nagual Uchu bo posvetil to delavnico delu z notranjo temo. Predal vam bo orodja in tehnike, potrebne za to, da boste začeli svoj ustvarjalni proces samorealizacije preko dela s svojo senco.

Več podrobnosti o programu boste našli spodaj.

Delavnica je prevajana iz angleščine v slovenščino.

KDAJ:

Sobota, 23. 11. 2019

Od 10.00 do približno 18.30 (z odmorom za kosilo)

KJE:

Center Premik

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

KDO:

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

PROGRAM:

Izraz »notranja tѐma« se nanaša na dele nas samih, ki bi jih raje skrivali, zatirali, se pretvarjali, da ne obstajajo, ker jih (predvsem naš um) sodimo kot neprijetne, grde ali nezaželene na kakršenkoli način.

Ignoriranje ter zatiranje naših senčnih vidikov povzroči, da le-ti na nas vplivajo iz nezavednega. Z našim življenjem upravljajo sile, ki se jih ne zavedamo, in nas držijo v stanju neravnovesja. Soočenje s skritimi vidiki, to, da jih privedemo na svetlobo in se jih naučimo razumeti, nam prinaša ravnovesje, osebno moč in celovitost. Skozi integracijo vseh delov samih sebe postanemo zavestni soustvarjalec svojega življenja.

Na delavnici boste delali z globljimi vidiki svoje notranje sence.

Nekaj poudarkov delavnice:

  • Kaj so naši skriti vidiki in njihov vpliv na naša življenja
  • Kako dostopati do njih in delati z njimi
  • Vloga naših sistemov prepričanj in mentalnih programov pri vzdrževanju notranje sence
  • Kako postati zavestni kreator svoje izkušnje življenja
  • Kako začeti process integracije
  • Tehnike in orodja dela in integriranja notranje teme
  • Vodeno šamansko potovanje

Nagual Uchu ne sledi fiksnemu programu. Vidi in bere vaše energije, energijo skupine in posameznikov, ter na podlagi tega izbere najbolj primeren program.

CENA:

70 € 

PRIJAVE:

Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

Ob prijavi boste prejeli nadaljnje informacije o dogodku.

POVEZAVE:

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Dobrodošli!