Vodeno globoko samo-transformativno šamansko potovanje, online kakavova ceremonija, odprta za moške in ženske. Delali bomo s sveto rastlino učiteljico – kakavom, ni pa pitje kakava obvezno. Tudi brez kakava boste ravno tako potovali v zavesti, v skrivnostni slikoviti svet svoje lastne psihe in prejeli potrebno vodstvo in pomoč. (Več spodaj)

Ceremonija bo vodena v angleškem jeziku brez prevajanja.

Kakav kot rastlina učiteljica v šamanizmu

Velik del šamanskih kultur zajema spoštljivo delo z rastlinami učiteljicami. Kakav je ena od glavnih rastlin učiteljic, ki so se zavezale pomagati človeštvu pri njegovi duhovni evoluciji in prebujanju zavesti. Rastlina učiteljica kakav je ljubeča, nežna učiteljica, ki nas lahko popelje v neizmerne globine samih sebe. Izvira iz majevske tradicije in je v šamanizmu poznana kot »Odpiralka srca«. Za Maje je bil spirit (duh) kakava eno najmočnejših božanstev.

Majevska legenda pravi: “Ko bo ogroženo ravnovesje med človekom in naravo in bo človeštvo skrenilo s poti, se bo kakav znova vrnil iz tropskega deževnega pragozda, da nam pomaga odpreti in ozdraviti naša srca.”

Ceremonije se lahko udeležite tudi, če nimate ceremonialnega kakava

Za ceremonijo je priporočljiv presen, organski, ceremonialni kakav, ki ga za nas pripravlja Ashaninka pleme iz Peruja. Možno ga je kupiti pri meni. VENDAR PA: lahko pijete tudi katerikoli drug kakav, katerega v teh pogojih lahko dobite in podate namero povezovanja z duhom rastline učiteljice. Lahko se odločite tudi, da ne boste pili kakava. Pitje ni obvezno. Ravno tako boste z nami v krogu, v teh energijah, ravno tako boste prejeli močno ceremonijo.

Opomba – Kakav je varen za uživanje. Obstaja nekaj zdravstvenih stanj, pri katerih zmanjšamo dozo.Če imate bolezni srca, jemljete antidepresive ali ste noseči, si prepolovite dozo. Če imate epilepsijo, vam priporočam, da ne pijete ceremonialnega kakava. Več podrobnosti o zdravstvenih stanjih vsem pošljem ob prijavi. Ravno tako boste ob prijavi prejeli navodila, kako si sami pripraviti svojo skodelico kakava.

Luna v škorpijonu

Luna v škorpijonu je idealna za globoko notranje delo. Škorpijon je karizmatičen, skrivnosten, privlačen arhetip z ostro intuicijo. Je “detektiv” zodiaka, ki stvarem pride do dna in razkrije najbolj skrite in zakopane skrivnosti. Zelo je doma v našem nezavednem, v našem tako imenovanem “Podzemlju”. Zna se spoprijeti s senco, jo pripeljati na svetlobo in jo na najboljši možni način zdraviti z ljubeznijo in pogumom, če mu to dovolimo.

KDAJ

Torek, 30. 6. 2020

Od 19.00 do približno 22.00

KJE

Online (program ZOOM).

Naša spletna mojstrica Jelena bo poskrbela za vsa navodila in za to, da boste lahko na enostaven način z nekaj kliki z nami. Poskrbite, da boste imeli na voljo prostor, kjer imate zasebnost in vas približno 3 ure ne bodo motili. Med ceremonijo vas ne bomo slišali. Lahko tudi po želji izklopite kamero.

PROGRAM: POTOVANJE V PODZEMLJE

Naša psiha je čudovito kompleksen, čaroben svet, katerega se zavedamo le približno 10%. Na tem samo-transformativnem potovanju vas vodim globlje vanjo, v stanje, v katerem lažje zaznamo svoje lastne naravne ritme, začutimo, kaj nam služi v življenju in kaj je treba opustiti, kaj mora “umreti”.

To je potovanje navznoter, podobno “metaforični smrti”, kjer transformiramo stare vzorce mišljenja in obnašanja ter se odpiramo novim možnostim. Očistimo “zamašene kanale”, začutimo, kaj je shranjeno v naših telesih, čutimo svoje telo in usmerjamo namero. Smrt je v naši družbi tabu. Bojimo se je in se pretvarjamo, da ne obstaja. Pri tem potovanju ne gre za fizično smrt. Gre za konec ciklov, zaznavanje, kateri projekt, služba, ideja, miselni vzorec “mora umreti” in prejemanje napotkov, kam se usmeriti zdaj. V šamanizmu je smrt ena vaših najbolj zvestih prijateljic, zaveznic in svetovalk. Kadar dvomite o določeni odločitvi, “prosite svojo smrt” za nasvet. Vedno vam bo dala pravi odgovor. Na dogodku boste prejeli vsa potrebna pojasnila glede tega.

Povezali se bomo z energijami tega, kar tu v mitologiji imenujemo kraljestvo egipčanskega boga Anubisa, gospodarja podzemlja. Anubis, ponavadi upodobljen kot volk ali moški z volčjo glavo, je zelo napačno razumljen arhetip. Vlada našemu nezavednemu. Varuje prehode, portale med svetovi. Znan je kot dober, pošten vladar velike integritete, ki ima lastnosti vzdržljivosti, vitalnosti in neranljivosti. Ko ljudje umrejo, jih sprejme ob prehodu, sodeluje pri »tehtanju njihovih src« (kako so živeli) in jim pomaga, da se odločijo, kje nadaljevati svoje učenje za največje dobro vseh vpletenih.

Pojem “Podzemlje” tu pomeni kraj, ki seka in sega v vse razsežnosti, vse realnosti. Je mesto probrazbe, učenja, mesto potencialno velikih prebojev in ponovnega rojstva. To je pravi kraj za izbiro novih vzorcev vedenja, ne zato, ker ste kaznovani, temveč zato, ker se ne želite ponovno utelešati iz enake frekvence. Običajno je to izbira, ki vam jo priporoča vaš božanski jaz.

Vključili se bomo v te frekvence v varnem prostoru pod ljubečim, srčnim vodstvom Ixcacao, duha rastline učiteljice kakava, ki nam daje priložnost, da presežemo omejitve ego osebnosti.

Priporočljivo je, da že imate vsaj nekaj izkušenj z energijskim delom in šamanskimi potovanji.

KDO

Tadeja Škorja: Zanima me vse, kar mi pomaga bolje spoznavati samo sebe in svet okoli sebe. Bolj kot spoznavam, bolj se zavedam, da to nista dve ločeni stvari. V življenju so mi vedno sami od sebe na pot prihajali pravi ljudje in pravi nauki. Moje ozadje zajema 7 let dela in potovanj s šamanom iz Južne Amerike, Nagualom Uchujem, kot njegova desna roka, raziskovanje spremenjenih stanj zavesti, ezoteričnih izročil, šol misterijev, dediščine naših mitov in legend, intenzivnega senčnega dela na sebi in seveda raziskovanje modrosti svetih rastlin učiteljic. Od otroštva sem bila aktivna v sanjah, dostopanju v podzavest in kolektivno nezavedno človeštva. S svojo mentorico Rebeko Shaman, ki je trenutno najbolj poznana cacao šamanka v Evropi, sem se izučila za kakaoistko – voditeljico kakavovih ceremonij. V Sloveniji že več let delujem na področju duhovnosti, šamanizma, ezoterike, kakavovih ceremonij in vodenja ženskih krogov.

Jelena Oleami: Jelena je srčna, tenkočutna plesalka, ki ima na področju giba in plesa dolgoletne izkušnje. Več let že ljubeče dela z rastlino učiteljico kakavom. Tokrat bo za nas poskrbela kot naš webmaster.

CENA

Za ceremonijo vam ne bomo postavile fiksne cene. To so posebni časi, časi nesigurnosti in v prvi vrsti je pomembno, da se med seboj povežemo. Zato smo se odločile za donacije. Vsak prispeva toliko, kolikor v tem trenutku zmore in občuti, da je prav, da tečejo energije.

Več informacij prejmete ob prijavi.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Predhodne prijave na dogodek so obvezne, da lahko prejmete vsa potrebna navodila in smernice. Prosimo, da se prijavite Tadeji na email naslov:

arianasyard@gmail.com

POVEZAVE

Facebook in Instagram:

Ariana’s Yard – Cacao Delight / Arianino dvorišče – slastni kakav

Dobrodošli!