Dve kakaoistki, Tadeja in Sibylle, združujeva moči na tem online mednarodnem krogu.

Vodeno globoko samo-transformativno šamansko potovanje, online ceremonija, odprta za moške in ženske. Delali bomo s sveto rastlino učiteljico – kakavom, ni pa pitje kakava obvezno. Tudi brez kakava boste ravno tako potovali v zavesti in prejeli potrebno vodstvo in pomoč.

Vabimo vas na potovanje vase, kjer transformiramo stare poznane forme in vzorce v sebi in se odpiramo novim možnostim. Odpiramo »zamašene kanale«, se bolj zavemo, kaj vse je uskladiščeno v naših telesih, kje so večje blokade, začutimo svoje telo, delamo z dihanjem, lahko preko gibanja, nato se posvetimo vsaki čakri posebej in skupaj, vodeno, vlečemo našo življenjsko energijo, našo seksualno energijo (ki je naša kreativna energija) navzgor skozi vsako čakro posebej. V vsaki posebej se ustavimo, se ji posvetimo, jo napolnimo, ozaveščamo, nato gremo naprej, dokler v telesu ne ustvarimo krožnega toka. To energijo nato usmerimo v zavestno manifestacijo, v vaš individualno izbran namen potovanja. Ob koncu potovanja sprejmemo zavezo, da se bomo vedno bolj zavedali tega, kar se dogaja v nas samih, v vseh naših telesih, še posebej fizičnemu, ki je prepogosto zanemarjeno in nepretočno.

Potovanje je posvečeno prisotnosti v svojem telesu, utelešanju, ponovni vzpostavitvi notranje poroke um – duh – telo. S tem vedno bolj suvereno vstopamo v stanje svoje osebne, notranje moči in zavestnega življenja. (Več o programu boste našli spodaj).

Ceremonija je odprta našemu mednarodnemu krogu in vodena v angleščini (brez prevajanja).

Kakav kot rastlina učiteljica v šamanizmu

Velik del šamanskih kultur zajema spoštljivo delo z rastlinami učiteljicami. Kakav je ena od glavnih rastlin učiteljic, ki so se zavezale pomagati človeštvu pri njegovi duhovni evoluciji in prebujanju zavesti. Rastlina učiteljica kakav je ljubeča, nežna učiteljica, ki nas lahko popelje v neizmerne globine samih sebe. Izvira iz majevske tradicije in je v šamanizmu poznana kot »Odpiralka srca«. Za Maje je bil spirit (duh) kakava eno najmočnejših božanstev.

Majevska legenda pravi: “Ko bo ogroženo ravnovesje med človekom in naravo  in bo človeštvo skrenilo s poti, se bo kakav znova vrnil iz tropskega deževnega pragozda, da nam pomaga odpreti in ozdraviti naša srca.”

Ceremonije se lahko udeležite tudi, če nimate ceremonialnega kakava

Za ceremonijo je priporočljiv presen, organski, ceremonialni kakav, ki ga za nas pripravlja Ashaninka pleme iz Peruja. Možno ga je kupiti pri meni. VENDAR PA: lahko pijete tudi katerikoli drug kakav, katerega v teh pogojih lahko dobite in podate namero povezovanja z duhom rastline učiteljice. Lahko se odločite tudi, da ne boste pili kakava. Pitje ni obvezno. Ravno tako boste z nami v krogu, v teh energijah, ravno tako boste prejeli močno ceremonijo.

Opomba – Kakav je varen za uživanje. Obstaja nekaj zdravstvenih stanj, pri katerih zmanjšamo dozo.Če imate bolezni srca, jemljete antidepresive ali ste noseči, si prepolovite dozo. Če imate epilepsijo, vam priporočam, da ne pijete ceremonialnega kakava. Več podrobnosti o zdravstvenih stanjih vsem pošljem ob prijavi. Ravno tako boste ob prijavi prejeli navodila, kako si sami pripraviti svojo skodelico kakava.

Luna v vodnarju

Luna v vodnarju nam daje širšo perspektivo in novo vizijo. Vodnar je znan kot briljanten vizionar, osredotočen na širšo perspektivo, na uvajanje sprememb na svetovni ravni. Ima sijajen um genija, ki nas potiska izven običajnih miselnih okvirov. Počutimo se družabno in kreativno, to je popoln dan za timsko delo. To je dan, ko lahko pričakujete nepričakovano. Ta luna ponuja možnost hitrih sprememb in izostri naše instinkte. To je popoln dan za sajenje novih semen, ki rastejo onkraj običajnih, konvencionalnih kolektivnih omejitev in norm.

KDAJ

30. 8. 2020

Od 18.00 do približno 21.00 CET

KJE

Online (Zoom)

Na enostaven način se boste z nekaj kliki pridružili ceremoniji. Vsa navodila prejmete ob prijavi. Poskrbite, da boste imeli na voljo prostor, kjer imate zasebnost in vas približno 3 ure ne bodo motili. Med ceremonijo vas ne bomo slišali (utišamo glasove udeležencev), tako da ste lahko glasni. Boste imeli seveda možnost tudi aktivnega sodelovanja pred in po potovanju. Lahko tudi po želji izklopite kamero in se gibate.

PROGRAM: POTOVANJE SKOZI ČAKRE

Šamansko potovanje je podobno vodeni meditaciji, s to razliko, da ste na njem aktivni, sodelujete, ga sooblikujete. Skozi globoko sprostitev telesa in dihanja pridemo v stanje t.i. lahkega transa, v katerem prejemamo duhovne uvide, vodstvo ter dostop do delov samih sebe, do katerih v »normalnih« stanjih ne dostopamo.

Na potovanju je dovoljeno gibanje, smejanje, glasno izražanje (ostali vas ne bodo slišali), čutenje sebe in svojega pravega dogajanja. Tistega, ki ga ponavadi tlačimo in odlagamo »za  kdaj drugič«.

Skupaj se bomo podali skozi svoje čakre. Za potovanje si lahko podate posebno namero: kaj bi želeli priklicati v svoje življenje, manifestirati, in tako nabrane energije lahko usmerite v svojo namero. Ob koncu si bomo podali enostavno zavezo: zavezo samim sebi in sklenili krožni tok.

1.ČAKRA: korenska: Zemlja. Forma, trdnost, ozemljenost, sprejemanje svojega fizičnega telesa, temelj, na katerem stojijo ostala telesa. Si upate reči »da« življenju, fizičnemu obstoju tu in zdaj? Se dovolj zavedate, da tu niste samo zato, da bi preživeli, temveč, da bi živeli? Reči »da« polni fizični izkušnji tega življenja, polni utelešenosti, se povezati z Zemljo, potegniti kreativno energijo iz nje skozi svojo korensko čakro, začutiti dar tega, da imamo telo. Spustiti strah pred tem, da imamo telo.

2.ČAKRA: spolna: Voda. Čustva. Iluzije. Občutljivost, senzualnost, ustvarjalnost naše seksualne energije, ki je nedolžna, čista, je naša življenjska sila. Predihati sram, vse družbene strupene programe o seksualni energiji, o zanikanju, o tlačenju, o skrivanju. Tlačenju svoje lastne božanskosti in moči ustvarjanja. Ustvarjanja v najširšem pomenu besede.

3.ČAKRA: solarni pleksus: Ogenj. Gradimo svoj notranji ogenj. Center osebne moči. Center osebne volje. Za kadarkoli, ko ste se počutili, da ne zmorete, da je vsega preveč, da ste notranje prazni, izčrpani, da ne živite svojih želja, ampak tuje, da nimate povezave s svojim divjim Erosom – predihamo, izrazimo, zakurimo, zanetimo svoj pravi, večni notranji ogenj.

4.ČAKRA: srčna: Zrak. Dovolite srcu, da zadiha! Da se sprosti v ljubezni. Ga sploh slišite? Ste ga utišali, v strahu omejevali ljubezen, uporabili svojo seksualno energijo zato, da bi si kupovali ljubezen? Ste dvomili v ljubezen, jo testirali, se prepričevali, da je ne morete najti?

5.ČAKRA: grlena: Križišče med fizičnim in nesnovnim. Izražanje. Izražanje sebe. Za vsakič, ko ste sebe utišali, da ne bi »bili preveč za druge«, da ne bi nikogar užalili, da ne bi bili izločeni, sojeni, sami, nesprejeti. Za vsakič, ko niste govorili takrat, ko bi morali…

6.ČAKRA: tretje oko: Oko, ki vidi vse, onkraj fizičnega. Vidi čudovito božansko igro, naše sanjanje samih sebe, višja zavest. Videti ljubezen v vsem. Jasnovidnost, sposobnost prejemanja jasnih uvidov.

7.ČAKRA: kronska: Hrepenenje v nas po ponovni združitvi z Virom, z bogom. Odprtost za »misterij«, za nepoznano. Zavedanje, da smo že vse, da smo vedno bili vse, da je naši nameri že ugodeno. Spominjanje. Spominjanje svoje izvorne narave.

KDO

Dve kakaoistki združita moči in srčne energije. Skupaj sva trenirali pri Rebeki Shaman, šli skozi mnoge življenjske preobrate, se podpirali, skupaj rasli in pridobili dolgoletne izkušnje pri delu z duhom kakava in z ljudmi. Z veseljem bova z vami delili naš obredni sveti prostor.

Tadeja Škorja: Zanima me vse, kar mi pomaga bolje spoznavati samo sebe in svet okoli sebe. Bolj kot spoznavam, bolj tudi izkušam, da to nista dve ločeni stvari. Moje ozadje zajema 7 let dela in potovanj s šamanom iz Južne Amerike, Nagualom Uchujem, kot njegova desna roka, raziskovanje spremenjenih stanj zavesti, ezoteričnih izročil, šol misterijev, dediščine naših mitov in legend, intenzivnega senčnega dela na sebi in seveda raziskovanje modrosti svetih rastlin učiteljic. Od otroštva sem bila aktivna v sanjah, dostopanju v podzavest in kolektivno nezavedno človeštva. S svojo mentorico Rebeko Shaman, ki je trenutno najbolj poznana cacao šamanka v Evropi, sem se izučila za kakaoistko – voditeljico kakavovih ceremonij. V Sloveniji že več let delujem na področju duhovnosti, šamanizma, ezoterike, kakavovih ceremonij in vodenja ženskih krogov.

Sibylle Koelbl: Sibylle je kakaoistka in katalizator zdravljenja in osebnega osvobajanja. Navdihuje s svojo gorečo in pristno prisotnostjo, s tem, da si brezkompromisno dovoli biti točno to, kar je, in s tem tudi druge vodi k iskanju svoje resnice in strasti. Redno vodi kakavove ceremonije in z ljudmi dela tudi invidividualno. Za nas bo držala sveti prostor in opravila nevidno energijsko delo, se povezala s skupino in na koncu delila svoje uvide. Tudi ona se je za delo s kakavom izučila pri Rebeki Shaman.

CENA

Za ceremonijo vam ne bomo postavile fiksne cene. To so posebni časi, časi nesigurnosti in v prvi vrsti je pomembno, da se med seboj povežemo. Zato smo se odločile za donacije, ki se bodo pošiljale preko paypala. Priporočena donacija za ceremonijo je 40 €, vendar pa naj vsak prispeva toliko, kolikor v tem trenutku zmore in občuti, da je prav, da tečejo energije.

Vsa navodila za doniranje boste prejeli ob prijavi.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Predhodne prijave na dogodek so obvezne, da lahko prejmete vsa potrebna navodila in smernice. Prosimo, da se prijavite Tadeji na email naslov:

arianasyard@gmail.com

POVEZAVE

Tadeja

Facebook in Instagram:

Ariana’s Yard – Cacao Delight / Arianino dvorišče – slastni kakav

Email: arianasyard@gmail.com

Sibylle

FB: www.facebook.com/sibyllekoelblcoach

IG: www.instagram.com/sibyllekoelbl

email: sib@sibyllekoelbl.com

Dobrodošli!