Zaznavati / Srečevati / Odkrivati

ZELO POSEBNA, REDKA PRILOŽNOST. MOJA UČITELJICA KATIE PRIHAJA V SLOVENIJO!

Tako pomirjujoče je vedeti, da voditelji kot je Katie trenutno delujejo na tem planetu. Katie Ni Mhathuna je jasen in močan kanal za vsakogar, ki se želi potopiti v globoko šamansko povezavo s seboj in v osebno delo. Njena učenja segajo onkraj ega, odpirajoč prostor, v katerem se lahko potopite zelo globoko in ponovno povežete s pravo suverenostjo svojega duha. Potisne vas naravnost v praktično delo, brez izgovorov, brez zavlačevanja in ponuja ljubeče okolje za to.

Katie deluje s širokim naborom načinov in metod, saj je bila že v mladosti iniciirana v majevski šamanizem. Je velika poznavalka vzhodne ezoterike, močna zdravilka in čarovnica v najboljšem pomenu besede. Živela je po vsem planetu, trenutno deluje v njenem domačem okolju na Irskem, vodi delavnice in dela z mnogo strankami tudi individualno. V veliko čast mi je, da bo svoje nauke delila tudi tukaj, v Sloveniji.

Odkar sem izvedela zanjo, sem upala, da bom imela priložnost delati z njo, avgusta letos pa se je to končno zgodilo. Udeležila sem se ene od njenih šamanskih delavnic na Irskem in takoj vedela, da se bom po svojih najboljših močeh potrudila jo pripeljati v Slovenijo. Od srca jo priporočam vsem, ki čutite klic dvigniti svoje osebno delo na višjo raven. Besede ne morejo opisati izkušnje na njeni delavnici – treba jo je izkusiti sam.

Dobili se bomo v manjši skupini na obrobju Ljubljane in preživeli 2 dneva skupaj. Če čutite, da vas kliče notranji glas vaše duše, potem je to delavnica za vas.

Delavnica je v angleškem jeziku brez prevajanja.

KDAJ

Sobota, 10. oktober 2020: od 10.00 do približno 18.00 (z odmorom za kosilo)

Nedelja, 11. oktober 2020: od 10.00 do približno 18.00 (z odmorom za kosilo)

KJE

Lavrica pri LJubljani

(Nekaj ​​minut vožnje od nakupovalnega središča Leclerc Rudnik – Ljubljana)

Podrobna navodila prejmete ob prijavi.

KDO

Katie Ní Mhathúna je šamanka in duhovna voditeljica iz Irske. Tistim, ki so pripravljeni na srečanje s seboj in s pravo, divjo (neukročeno, prvinsko) naravo svoje biti, ponuja orodja za spoznavanje sebe.

Njeno življenjsko delo je pomagati poučevati in usmerjati naše bodoče starešine – zrele ljudi, ki so lahko zgled ostalim, da bomo lahko kolektivno ponovno vstopili v dinamično harmonijo z vsemi bitji.

Če želite izvedeti več o Katie in njenem delu, obiščite njeno spletno stran: katienimhathunahealing.com

PROGRAM – MAVRIČNI MOST

Kaj je tisto, kar naredi razliko? Kaj je potrebno? Kaj vas bo pripeljalo od situacije, kjer ste zdaj, do tja, kjer si želite biti? Potrebno je biti pripravljen narediti svoje notranje delo in prejeti pravo vodstvo. Biti pripravljen iti vase, spremeniti svoje misli, navade, miselnost, omejujoča prepričanja. Treba se je (da!) pripraviti za prejeti vse dobre stvari. Vsi bijemo svoje notranje bitke sami s seboj, doživljamo omejitve, se morda zanemarjamo in se tako ali drugače blokiramo. Pogosto si ne dovolimo sanjati. To je v redu, spoštujte tudi te dele sebe. Nato si pridobite praktična orodja za spreminjanje stvari, ki vam ne služijo več.

Če si želite povrniti svojo suverenost in živeti svojo strast, ne morete samo govoriti o tem.

Tole pravi Katie o svojem programu:

V vseh kulturah mavrični most predstavlja spuščanje in vzpenjanje duha iz kozmosa na zemljo in nazaj.

Ta delavnica seže do tistih delov nas samih, ki so se morda »zataknili« vmes.

V tem ritualnem varnem prostoru bomo segli k vidiku kozmosa in se z njim uglasili. Srečali se bomo z našimi nevidnimi starešinami in našim notranjim otroškim ognjem ter zaplesali sanje našega telesa ob pesmih naših duhov.

Delavnica vključuje povezovanje, ples, šamansko potovanje, dihanje, gibanje, ustvarjanje in meditacijo skozi skupaj preživeta 2 dneva.

CENA

Dvodnevna delavnica:

150 €

Kosilo ni vključeno v ceno.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Zaradi omejenih mest (Katie dela v majhnih skupinah, kjer se lahko resnično posveti udeležencem) rezervirajte svoje mesto tako, da se pred dogodkom prijavite na naslednji elektronski naslov:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja)

Dodatne informacije boste prejeli ob prijavi.

POVEZAVE

katienimhathunahealing.com

www.arianasyard.com

Drznite si podariti to darilo sebi in se nam pridružite!