“Naloga človeških bitij je, da kolektivno zavest človeštva vodijo iz labirinta snovi v domeno domišljije. Domišljija je edino mesto, kjer je človeška duša doma.« (Terence McKenna)

Šamanska delavnica z Nagualom Uchujem: naučite se vzpostaviti stik s svojim višjim jazom, govoriti z njim in prejemati neprecenljivo vodstvo, modrost, zdravljenje in blagoslove!

Vaš višji jaz je najvišji vidik vas, ki ga je mogoče doseči v fizični obliki. Je vaš neomejen in večen vidik z najvišjo perspektivo in razumevanjem. Z drugimi besedami, vaš višji jaz je najboljša različica vas samih.

Uchu poudarja: »Ko imate direkten stik s svojim višjim jazom, ne potrebujete več nobenih knjig, tečajev, delavnic in učiteljev. To je vir vsega znanja, ki ga kadarkoli ste, ga in ga boste potrebovali.« Vsakdo ga ima. Vaš višji jaz je tisti pravi vi, vaša esenca, vaša totalna, celostna zavest duše. Pozna vaše dušne dogovore in pogodbe, načrte, ki ste jih naredili pred inkarnacijo. V svojih rokah drži načrt vašega življenja. Biti sposoben komunicirati z njim je vedno dobra izbira! Govorite z njim tako pogosto kot je le mogoče.

Na delavnici bo Uchu pojasnil koncept višjega jaza, ogromne koristi izboljšanja vašega zavestnega stika z njim in nekaj načinov, s katerimi lahko vzpostavite boljši stik z njim.

Delavnica je primerna za vse, ki začutite klic: za začetnike in tiste bolj izkušene. Nikoli namreč ne moremo narediti »preveč« pogovorov z višjim jazom. Vsak nas nauči nekaj novega in globokega.

Za prevod iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno.

Več podrobnosti o programu boste našli spodaj.

KDAJ

Sobota, 11. maj 2019

Od 10.00 do približno 18.00 (z odmorom za kosilo)

KJE

Center Premik

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

KDO

Nagual Uchu prihaja iz Južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

PROGRAM

Na delavnici boste spoznavali, kako vzpostaviti bolj zaveden stik z višjimi aspekti sebe, kako se pogovarjati z višjim jazom in prejemati njegovo neprecenljivo vodstvo. Na vaš višji jaz ne vplivajo vaše pretekle travme, sodbe ali predsodki. Na življenje ne gleda skozi filtre vaših preteklih izkušenj, prepričanj, bolečine, strahu, zavrnitev itd. Osvobojen je vaših želja in pričakovanj.

Uchu bo z vami delil nekaj različnih načinov dela s svojim višjim jazom. Odkrijte, kateri vam ustreza in deluje za vas!

Skupaj bomo naredili tudi vodeno, globoko šamansko potovanje k višjemu jazu. Šamanska potovanja so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. So primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo spiritualno vodstvo in pomočnike. Spremenjeno stanje zavesti (t. i. lahek trans) nam omogoča, da del naše zavesti zapusti naše fizično telo in potuje v spiritualne realnosti, kjer je naše zavedanje spremenjeno in razširjeno.

Poudarki delavnice:

  • Kaj je višji jaz
  • Kako ga kontaktirati na različne načine
  • Mnoge koristi tega, da smo v zavednem stiku s svojim višjim jazom in njegovim vodstvom: močnejša intuicija, jasnost glede našega dušnega namena, brezpogojna ljubezen do sebe, odkritost s samimi seboj in drugimi, zunanje in notranje obilje, biti mojster svoje sreče itd.
  • Šamanska potovanja in tehnike za doseganja lahkega transa
  • Razprava in deljenje izkušenj

CENA:

65 € 

PRIJAVE:

Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

Ob prijavi boste prejeli nadaljnje informacije o dogodku.

POVEZAVE:

www.nagualuchu.com

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Ariana’s Yard – Cacao Delight

Dobrodošli!