Vsem šamanskim kulturam je v taki ali drugačni obliki poznan koncept živalskih vodnikov. To so duhovni vodniki, ki nam pomagajo in ščitijo posameznike, rodove in narode.

Ko se človek odloči stopiti na šamansko pot, je ena od prvih stvari, s katerimi ga »opremijo«, živalski vodnik. Vsakdo od nas je povezan z različnimi živalskimi duhovnimi vodniki, njihovo medicino in vodstvom, ki nas spremlja in vodi skozi življenje. Nudijo nam zaščito, tolažbo, pomoč in podporo. Vsak od teh vodnikov nam prinaša svoje edinstveno sporočilo, svojo posebno »medicino« in moč zdravljenja.

Nagual Uchu bo posvetil ta dan naukom različnih živalskih vodnikov. Kaj nam prinašajo, ko nam pridejo na pot? Kako razumeti njihova sporočila in kako razumeti njihov jezik? Izvedli bomo tudi enega ali več vodenih šamanskih potovanj v zavesti.

Pozor: Na delavnici ne bomo iskali vaših osebnih živali moči! Osredotočili se bomo na to, kako razumeti lekcije, sporočila in medicine različnih živalskih vodnikov, ki nam pridejo na pot, na splošno. Kakšne vrste zdravljenja nam prinaša določena žival? Katera sporočila nam prinašajo določene živali?

Delavnica vključuje naprednejše šamanske prakse in potovanja, vendar pa je primerna za oboje: za tiste, ki že poznate svoje osebne živali moči in za tiste, ki jih še ne poznate. Ne glede na to, ali že poznate svoje živali moči ali ne, imate lahko ogromno koristi od poznavanja jezika različnih duhovnih živalskih vodnikov.

 

Več informacij o programu boste našli spodaj.

 

Poskrbljeno je za prevod iz angleščine v slovenščino.

 

 

KDAJ:

 

Sobota, 26. januar 2019

Od 10.30 do približno 18.00 (z odmorom za kosilo)

 

KJE:

 

Center Premik

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

 

 

KDO:

 

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

 

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

 

PROGRAM:

 

Vsakdo ima svoje živali moči in druge živalske vodnike, ki ga vodijo. To so bitja, spiriti iz paralelnih realnosti, ki nam kot pomočniki nudijo svoje vodstvo, modrost in moč. So zelo pomemben del šamanskih praks.

Spoznati način dela živalskih vodnikov, vzdrževati stik in dober odnos z njimi, izjemno blagodejno vpliva na naše življenje in odločitve ter nam omogoča dostop do delov svoje zavesti, do katerih prej nismo mogli dostopati.

Program delavnice:

  • Kako zgraditi in vzdrževati dobre odnose z živalskimi vodniki
  • Koncept paralelnih realnost, še posebej spodnjega sveta, kjer prebivajo živalski vodniki
  • Komunikacija z njimi: kako bolje razumeti njihova sporočila. Običajno ne komunicirajo z besedami, ampak s simboli in občutki. Že sama oblika, v kateri se nam žival prikaže, je simbol in nam prinaša močno sporočilo. Ali razumete simbol in kaj pomeni vam kot posamezniku?
  • Razumite ogromen potencial medicine različnih živalskih vodnikov, ki vam pridejo na pot: lahko vam pomagajo pri vsakodnevnih opravilih, olajšajo stres, tesnobo, prinašajo mir in harmonijo v vaše življenje…
  • ŠAMANSKO POTOVANJE V ZAVESTI: komunikacija z živalskimi vodniki (eno ali več vodenih šamanskih potovanj v zavesti)

 

Nagual Uchu ne sledi fiksnemu programu. Vidi in bere vaše energije, energijo skupine in posameznikov, ter na podlagi tega izbere najbolj primeren program.

 

CENA: 

65 €

  

PRIJAVE:  

 

Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

Ob prijavi boste prejeli nadaljnje informacije o dogodku.

  

POVEZAVE:  

 

http://www.nagualuchu.com/

http://www.arianasyard.com/

 

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Dobrodošli!

 

Foto: Uchu arhiv, pixabay