Skozi vso zgodovino je imel poletni solsticij velik pomen za vsa ljudstva tega planeta. To je čas, ko častimo in proslavimo začetek poletja. To je čas, ko se obrnemo k svojim še spečim potencialom in stopimo na pot prebujenja. Poletje predstavlja čas izpolnitve. Je odličen trenutek, da prevetrimo svoje življenje, svoje cilje in začnemo uresničevati svoje sanje.

 

Nagual Uchu si je zaželel z vami podeliti praznovanje tega posebnega časa na tradicionalni šamanski način. Pripravila sva vam vikend delavnico v lepem okolju slovenskega Primorja z intenzivnim programom.

Munay Ki April 04

 

 

MK 01

 


Kdaj?

20. – 21. junij 2015 (paket A)

Od sobote zjutraj do nedelje pozno popoldne.

ALI

Samo sobota, 20. Junij 2015, ves dan do poznega večera brez nočitve (paket B).

Več o vsebini paketov spodaj.

Dujceva domacija 01Kje?

Dujčeva domačija

Škoflje 33

6271 Vremski Britof

http://www.dujceva.si/

 

Na voljo so nam nastanitve v sobah po 3 ljudje skupaj –  do zapolnitve postelj. In pa: nočitev v templju (prostoru za delavnico) ali v šotoru v kampu zraven domačije za nekoliko nižjo ceno (glej rubriko cene). Za šotor poskrbite sami.

 

dd 19Kaj?

V soboto dopoldne bo Uchu otvoril skupinski sveti prostor za ceremonije in začeli bomo z delavnico.

Uchu bo govoril o razumevanju ciklov življenja – uvod v nauke medicinskega kolesa. Vsi udeleženci bomo skupaj izvedli priprave na večerno ognjeno ceremonijo: naredili bomo skupinsko daritev (cvetno mandalo) in skupaj pripravili ogenj.

Uchu vam je pripravil tudi vsaj eno šamansko potovanje v zavesti, želi si izvesti dve, če bo čas dopuščal.

Proti večeru bomo šli skupaj na velik travnik ob reki, kjer nas čaka šamanska ognjena ceremonija ob kresu z živo glasbo, z enim najboljših slovenskih bobnarjev in plesom. Opravili bomo tradicionalno šamansko daritev ognju. V primeru dežja bo ogenj prestavljen pod nadstrešek.

dd 21V nedeljo dopoldne sledi nadaljevanje šamanske delavnice, za tiste, ki se odločite za paket A. Uchu vas po pozval k debati in vam namenil dovolj časa za vaša vprašanja in pogovor.

Tisti, ki že poznate naguala Uchuja, veste, da vidi in bere energije skupine ter vedno da ljudem točno tisto, kar skupina potrebuje. Program zato ni fiksen, ampak se prilagaja trenutku in potrebam udeležencev.

Za prevajanje iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno!

 

Vsebina paketov:

Paket A (2 dnevni): Vsebuje 4 obroke in nočitev – v soboto kosilo in večerjo, v nedeljo zajtrk in kosilo. Vključuje šamansko delavnico v soboto, ognjeno ceremonijo in delavnico v nedeljo, ter turistično takso.

Lahko se odločite na nastanitev v sobah (za 3 ljudi) ali za nočitev v templju ali šotoru (lasten šotor).

Paket B (1 dnevni): Zajema celodnevni program za soboto, 20. junij 2015, BREZ NOČITVE. V ceni sta zajeta 2 obroka: kosilo in večerja v soboto, ter celodnevni šamanski program: v prvi polovici dneva šamanska delavnica z Uchujem, v drugi polovici dneva do poznih večernih ur velika ognjena ceremonija. Po ognjeni ceremoniji odidete oziroma poskrbite za prenočišče v lastni režiji.

Iz organizacijskih razlogov je možno izbrati ali paket A ali paket B, ne pa kakih vmesnih variant. Hvala za razumevanje!

Munay Ki April 45

Cena:

Paket A:

160 € z nastanitvijo v sobah

140 € z nastanitvijo v templju ali šotoru

Paket B:

80 €

 

Informacije in prijave na:

arianasyard@gmail.com

Munay Ki 54Do zapolnitve mest oziroma do 18. 6. 2015

 

Več o nagualu Uchuju:

nagual-uchu.com/blog

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

Prisrčno vabljeni, da z nami preživite čaroben vikend!