Susan Seddon Boulet

 

Delavnica je polna. Bomo v kratkem organizirali še kakšno na to tematiko, ker ste pokazali tako velik interes. Upam, da se vidimo na kakem od naslednjih dogodkov! 🙂 

 

POZOR: Spremenili smo lokacijo delavnice zaradi kakovosti dela. Preselili smo se v večji prostor, ravno tako v Ljubljani. Nova lokacija je: 

Center Parinama

Cesta na brdo 85, Ljubljana

Navodila:

http://www.parinama.si/kontakt/parinama-center

 

Šamanizem je najstarejše ohranjeno duhovno izročilo človeštva. Pravijo mu tudi prva duhovna praksa. Desettisoče let je pomagalo skupnostim pri njihovi osebni in kolektivni evoluciji. Šamanizem je pot radodarnosti, nege, ljubezni in skrbi drug za drugega in za naravo. Podpira in vzdržuje osebno rast in povezavo med nami in Velikim Duhom.

Potovanja v zavesti so primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo vodstvo in pomočnike. Uporabljajo se za mnogo načinov – večinoma za zdravljenje. Zdravljenje v najširšem, celostnem pomenu besede. Skozi potovanja v zavesti so šamani iz spiritualnih realnosti prinesli načine zdravljenj v to realnost skozi procese kot so npr. povrnitev izgubljenih delčkov duše, celično zdravljenje itd.

Potovanja v zavesti so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. Gre za močna meditativna stanja, ki nas popeljejo v posebna stanja zavesti, kar nam omogoči delati s svojo intuicijo in duhovnim vodstvom. Pri tem nam pomaga šamansko bobnanje.

Nagual Uchu, ki se je šamanizma izučil v različnih krajih južne Amerike, je želel tokratno delavnico posvetiti posebej potovanjem v zavesti. Več o programu delavnice si preberite spodaj.

consciousreporter com 01Kdaj?

Sobota, 7. marec 2015

od 10h do 18h – z daljšim odmorom za kosilo

Kje?

!! Nova lokacija:

Parinama center

Cesta na Brdo 85, Ljubljana

http://www.parinama.si/kontakt/parinama-center

 

Uchu Performer

Podrobnejša navodila glede prostora ob prijavi.


Kdo?

Večinoma že poznate južnoameriškega šamana Uchuja z bogatimi izkušnjami iz različnih predelov sveta in iz različnih šamanskih tradicij. Je mojster dela z energijami z desetletji izkušenj. Za tiste, ki ga še ne poznate, si lahko več o njem preberete na njegovem blogu ali Facebooku:

nagual-uchu.com/blog

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

 

Program:

Uchu vam bo predstavil tradicionalna šamanska potovanja v zavesti v paralelne realnosti in vam razložil koncept treh svetov: spodnjega, srednjega in zgornjega. Naredili bomo vsaj 2 vodeni šamanski potovanji v zavesti.

Delavnica je primerna tako za začetnike kot tudi za tiste, ki že prakticirajo šamanizem. Nikoli namreč ne moremo narediti »preveč« potovanj v zavesti. Vsako nas nauči nekaj novega in globokega.

Skozi potovanje sami izkusimo, da naš normalni svet ni najbolj »resničen« svet, ki ga lahko izkušamo. Spiritualni realmi, sanje in vizije lahko za nas postanejo resnična, dostopna, oprijemljiva realnost, v kateri smo deležni uvidov, ki bistveno vplivajo na naše življenje tu.

Potovanje v zavesti nam lahko odpre vrata k bliskovitemu širjenju našega zavedanja vsega, kar nas obdaja. Spiritualne realnosti so pogosto vir energije, kreativnosti, navdiha, strasti, ljubezni in moči, ki nas nato napaja v našem vsakdanjiku.

Misterio Profundo by Pablo Amaringo 01

Ne potrebujete nobenih posebnih znanj ali sposobnosti, da bi lahko potovali v zavesti! Ta proces ni rezerviran samo za neke posebne izbrance! Nekaterim se morda zatika na začetku, a večina ljudi bo uspela že v nekaj poskusih.

Potovanja se najpogosteje dela leže, v sproščenem stanju, z zaprtimi očmi. Lahko pa tudi na mnoge druge načine: stoje, ko hodimo, plešemo, pojemo… Če imate sposobnost vizualizacije, se lahko naučite šamanskih potovanj v zavesti.

 


Pridite in spoznajte:

 

–          ZAKAJ potovati v zavesti: DOBROBITI tega v vsakdanjem življenju

–          KAKO potovati: kako se pripraviti in spraviti v primerno stanje

–          Aplikacija vodstva, ki smo ga prejeli skozi potovanje v zavesti, v našem vsakdanjem življenju

–          In še kaj (Uchu ima vedno kako presenečenje za udeležence)

 

Program ni fiksno določen. Uchu bere energije skupine in se prilagaja trenutku ter potrebam skupine.

Cena:

50€

Informacije in prijave:

Na elektronski naslov:

arianasyard@gmail.com

 

Upam, da se vidimo v čim večjem številu in skupaj preživimo koristen šamanski dan, poln zavedanja in razvijanja svojih potencialov!

 

Photos:

Susan Sedon Boulet

consciousreporter.com 

Misterio Profundo (Pablo Amaringo)