O meni

T Ph01Kdo sem? Vprašanje, ki ga lahko vedno raziskujemo in nas vedno znova preseneča. Zanima me vse, kar mi pomaga bolje spoznavati sebe in svet okoli sebe. Tehnik je mnogo, uporabim tiste, ki me pritegnejo, ki me pristno zanimajo. Ko jih obvladam, jih opustim in preizkusim nove.

Spominjam se dneva iz otroštva, ko sem se po eni mnogih noči, polnih sanj, odločila, da bom najbolj intenzivne in zanimive sanje začela zapisovati. Tako je nastal dnevnik sanj, ki mi nudi mnoge uvide.

Življenje je samo poskrbelo, da sem vedno spoznavala prave, nenavadne ljudi, ki so mi na različne načine kazali pestrost, globino, čarobnost in naravo tega, kar imenujemo »realnost«. Če pogledam nazaj, vidim, da sem se vedno spoprijateljila in imela »direkten dostop« do raznih voditeljev delavnic, ljudi, ki delajo z energijami, šamani… Svet sanj  sem spoznavala vedno bolje, spoprijateljila sem se s šamanom iz Južne Amerike, s katerim sva uspela »deliti sanje«. Eden od trenutkov, ki me je prepričal v to, da naredim delavnico o tem, je bil, ko sem mu razlagala svoje sanje, v katerih mi je v roko stisnil dva kamna in me pozval: »Ugani, kateri je bolj moj in kateri bolj tvoj!« Ko sem mu to pripovedovala, se je namuzil in razprl dlan: »Misliš, ta dva kamna?« In tam sta bila kamna iz sanj, šamanski kamni imenovani moqui marbles (moqui frnikole), ki se uporabljajo v paru: eden je moški, drugi ženski. Od takrat naprej so se stvari odvijale hitro.

Dolgo sem se otepala vloge »voditeljice delavnic«, nato pa se je začelo dogajati, da so me ljudje vedno bolj pogosto iskali sami in smo nato imeli dolge ure pogovorov z vsakim individualno. Tako sem se odločila in pripravila to isto snov za skupino, kjer si lahko pomagamo tudi s tem, da skupaj delamo vaje in si izmenjamo uvide.

Ko pa sem jezik sanjanja povezala z arhetipi in njihovim delovanjem na naše vsakodnevne odločitve, so bili rezultati presenetljivi in zelo praktično uporabni, ljudje pa so vedno bolj pogosto prihajali k meni z novimi vprašanji in željami vedeti več.

Pridružite se nam, morda vam bo pa všeč!

Rada pravim (sebi in drugim): »Drzni si stopati po svoji poti, najdi pogum biti in odkriti to, kar si! Spoznavaj se, postani najboljša verzija samega sebe in celo stvarstvo se bo veselilo s tabo!«