MEDICINSKO KOLO IN ŠAMANSKA POTOVANJA

NAGUAL UCHU – enotedenska šamanska delavnica na morju

92

92

Tudi letos že tradicionalno zaključujemo sezono z enotedensko šamansko delavnico na morju. Vabljeni ste, da za zaključek poletja preživite teden dni z nami, kjer bomo v prekrasnem morskem okolju spoznavali in prakticirali starodavne modrosti šamanizma.

Šamanizem je najstarejše ohranjeno duhovno izročilo človeštva.

Šamanizem je najstarejše ohranjeno duhovno izročilo človeštva. Prakticira se po vsem planetu več kot  20 000 let, bolj točna številka se giblje okrog 100 000 let. Uči nas, da je vse povezano, živo in ima duha. Smo del Matere Narave, nismo »nad« njo. Preko veličastne mreže obstoja smo vsi med seboj povezani na spiritualnem, emocionalnem, mentalnem in fizičnem nivoju.

Južnoameriški šaman Uchu bo teden dni na otoku Lošinju posvetil naukom medicinskega kolesa in šamanskim potovanjem.

Več o programu si preberite spodaj.

Izvajali bomo naprednejše tehnike, ki nas popeljejo globlje. Tečaj je primeren za vse: za tiste, ki ste že delali z nagualom Uchujem in tudi tiste, ki še niste. Ker delavnica ne bo na začetnem šamanskem nivoju, je zaželjeno (in dovolj), da ste se že prej ukvarjali z duhovnostjo ali so vas zanimale energije. Predznanje šamanizma sicer ni potrebno, Uchu vedno poskrbi, da vsi lahko sledijo.

KDAJ?

24. 9. – 1. 10. 2017

DSC_6300Nedelja, 24. septembra je namenjena prihodom, nastanitvi in spoznavnemu večeru. S programom začnemo v ponedeljek in ga zaključimo v soboto, 30. 9. Nedelja, 1. 10., je namenjena odhodom.

 

KJE?

DSC_6298Bučanje, počitniško naselje Zveze prijateljev mladine

Nerezine

Otok Mali Lošinj

Hrvaška

Podrobna navodila glede lokacije prejmete ob prijavi.

Nastanjeni bomo v obnovljenih hiškah. Hiške imajo teraso in vsaka 2 sobi za 2 do 4 ljudi. Torej: 2 sobi na hiško, v eni sobi 2 do 4 ljudje. Vsaka hiška ima svojo kopalnico.

KDO?

Uchu Dugi otok 2015 portraitNagual Uchu prihaja iz južne Amerike. V šamanizmu se je izuril predvsem v Mehiki, Peruju, kjer je živel z Indijanci, in Braziliji. V Argentini je deloval v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, dlje časa živel v Indiji in med afriškimi ter sibirskimi šamani ter si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjem življenju v 21. stoletju. Več kot 20 let Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja po vsem svetu. Trenutno živi in deluje v Evropi.

PROGRAM:

MEDICINSKO KOLO: 

Starodavna modrost, zakodirana v medicinskem kolesu, je dejansko zemljevid. Zemljevid vesolja in istočasno človeške psihe. Imeti zemljevid ni isto kot stopati po teritoriju, vendar pa nam da usmeritve in nam omogoči, da gledamo z orlovim pogledom. Medicinsko kolo je vir prastarega znanja. Je vesolje in je posameznik. Kakor zgoraj, tako spodaj. V njem so 4 smeri neba, vsaka ima svoj pomen. Center je peta smer, preostali dve smeri pa predstavljata “zgoraj” in “spodaj”, tako da jih je vseh skupaj sedem. Vsaka smer je ogledalo. Odseva nam, kar je potrebno vedeti o zakonih vesolja in o nas samih, da bi lahko rasli, razvijali svoje zavedanje, postali celostni in pridobili nazaj svojo moč manifestiranja svoje željene osebne realnosti.

dg041

Medicinska kolesa se uporabljajo za učenja o kozmosu že od pradavnine. Ostanke kamnitih krogov lahko najdemo po vsem svetu. Starodavna ljudstva so videla svet kot cikle, kroge. Čas so dojemala kot cikličen, ne pa kot linearen. Medicinska kolesa nas učijo o delovanju vesolja, o naravnem redu, o človekovem mestu v naravnem redu in o smislu življenja. Kažejo nam sile, ki držijo vesolje v ravnovesju. (Leo Rutherford)  

dg039Nagual Uchu vas bo učil:

  • kaj je medicinsko kolo
  • skupaj bomo zgradili medicinsko kolo
  • pomene smeri v medicinskem kolesu in kako ga uporabljati
  • kaj je modra pot in kaj je rdeča pot
  • tehnike zdravljenja v medicinskem kolesu
  • kako uporabiti modrosti medicinskega kolesa za vpliv na svojo realnost
  • druge praktične vaje in tehnike

  

ŠAMANSKA POTOVANJA:

PH 057 good group onePotovanja v zavesti so primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo vodstvo in pomočnike. Uporabljajo se za mnogo namenov – večinoma za zdravljenje. Zdravljenje v najširšem, celostnem pomenu besede.

Potovanja v zavesti so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. Gre za močna meditativna stanja, ki nas popeljejo v posebna stanja zavesti, kar nam omogoči delati s svojo intuicijo in duhovnim vodstvom. Pri tem nam pomaga šamansko bobnanje.

Skozi potovanje sami izkusimo, da naš normalni svet ni najbolj »resničen« svet, ki ga lahko izkušamo. Spiritualni realmi, sanje in vizije lahko za nas postanejo resnična, dostopna, oprijemljiva realnost, v kateri smo deležni uvidov, ki bistveno vplivajo na naše življenje tu.

Potovanje v zavesti nam lahko odpre vrata k bliskovitemu širjenju našega zavedanja vsega, kar nas obdaja. Spiritualne realnosti so pogosto vir energije, kreativnosti, navdiha, strasti, ljubezni in moči, ki nas nato napaja v našem vsakdanjiku.

wt001

Ne potrebujete nobenih posebnih znanj ali sposobnosti, da bi lahko potovali v zavesti! Ta proces ni rezerviran samo za neke posebne izbrance! Nekaterim se morda zatika na začetku, a večina ljudi bo uspela že v nekaj poskusih.

Potovanja se najpogosteje dela v lahkem transu, leže, v sproščenem stanju, z zaprtimi očmi. Pri tem nam pomaga šamansko bobnanje.

Nagual Uchu vas bo vodil na šamanska potovanja k uvidom, k viru modrosti, v vzporedne realnosti in do delov vaše lastne zavesti, do katerih ponavadi nimate dostopa.

Večeri so namenjeni prijateljskemu druženju, klepetu, bobnanju in na splošno uživanju živjenja v prijateljskem krogu.

 Program ni fiksno določen. Uchu bere energije skupine in se prilagaja trenutku ter potrebam skupine.

 

BOBNANJE: Z nami bo odličen bobnar Žiga Šercer. Za doplačilo imate možnost udeležbe na delavnici bobnanja.

 

CENA:

Cena enotedenske delavnice sestoji iz dveh delov:

  • Prvi del cene je del za šamansko delavnico, ki ga pred odhodom poravnate na naš TRR na RoArt d.o.o. (vsi podatki so spodaj)
  • Drugi del sestoji iz dela za bivanje in prehrano (poln penzion, 3 polni obroki dnevno + malica vmes). Del za bivanje poravnate pred prihodom na delavnico. Vse informacije dobite ob prijavi.

PRVI DEL CENE: Cena šamanske delavnice:

180 €

Cena  vključuje 6 dni šamanske delavnice, ki traja 3 do 4 ure na dan (ob dopoldnevih), in vsaj eno ognjeno ceremonijo s šamanskim bobnanjem. Ob večerih se družimo, pogovarjamo, zabavamo in slavimo življenje.

Del cene za šamansko delavnico poravnate ob prijavi (lahko v obrokih pred odhodom) na spodnji TRR. S tem si zagotovite mesto.

DO 078 skupinskaRoArt d.o.o.

Izobraževanje, storitve in trgovina

Orle 47 A

1291 Škofljica

IBAN: SI56051008010120681 pri Abanka d.d.

BIC: ABANSI2X

Račun vam bomo poslali naknadno po plačilu. V kolikor se dogodka nato ne morete udeležiti, vam nakazan denar vrnemo, pri čemer si pridržimo 10 € za administracijske in režijske stroške.

Na delavnico se prijavite in vse informacije glede vsebine dobite pri osebi:

Tadeja Škorja

arianasyard@gmail.com

Tel.: 00 386 41 504 665

 

DRUGI DEL CENE: Cena za nastanitev v hiškah in poln penzion (3 polni obroki dnevno + malica) za 1 teden na osebo: 

228,00 €

Cena je za vse udeležence enotna. Hiške so lepe in obnovljene. Vsaka hiška ima kopalnico in teraso. V vsaki hiški sta po 2 sobi. V sobah smo nastanjeni v manjših skupinicah po 2 do 4 osebe.

Cene veljajo za 1 osebo. Znesek poravnate pred prihodom. Informacije dobite ob prijavi.

Glede nastanitev in razporeditev po sobah se obrnite na našega soorganizatorja Dušana Vodlana.

DO 037Dušan Vodlan:

dvodlan@gmail.com

Tel.: 00 386 40 663 059

dg022INFORMACIJE IN PRIJAVE:

Prijave obvezno preko maila:

arianasyard@gmail.com

Tadeja Škorja: 00386 41 504 665

 

DO 045VEČ:

Uchujev Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism:

https://www.facebook.com/pages/Nagual-UCHU-Modern-Shamanism/525720587508802

Uchujev blog:

nagual-uchu.com/blog

TOPLO VABLJENI!