POZOR: Datum delavnice je bil spremenjen. Nov datum je: 15. april 2017

 

Umetnost zavestnega sanjanja z nagualom Uchujem

Kako aktivno “sanjati” svojo realnost. 15. aprila 2017 se bo zgodilo naše tretje srečanje v sklopu delavnic zavestnega sanjanja z nagualom Uchujem. Skupina je že formirana.

Čakajo nas še 3 srečanja. Zadnje (peto) srečanje se bo zgodilo v juniju 2017. Skupaj bomo preživeli vikend, prespali in poskušali sanjati kolektivne sanje. Junijska delavnica bo trajala od petka zvečer, 16. junija, do nedelje, 18. junija 2017, v hotelu na Pokljuki. O vseh podrobnostih boste pravočasno obveščeni. Datum četrtega srečanja bo predvidoma v prvi polovici maja. 

CD046

 “Imeti moč sanjanja pomeni biti udeležen v sami Kreaciji.

Pogumno sanjanje vam omogoči, da ustvarjate iz Vira, iz kvantne juhe vesolja, kjer vse obstaja v latentnem stanju potenciala. Za varuhe Zemlje sanjanje ni le sposobnost, ampak dolžnost. Dolžnost, ki jo moramo izvajati z milostjo in ljubeznijo, da bodo naši vnuki podedovali svet, v katerem bodo lahko živeli v miru in izobilju.

Šamani v Andih in Amazoniji verjamejo, da lahko dostopamo do te moči samo z dvigovanjem zavesti. Ko to storimo, se zavemo, da smo kot kaplja vode v ogromnem, božanskem oceanu. Smo jasno razločni in istočasno potopljeni v nekaj dosti večjega od nas samih. Samo in šele ko izkusimo našo povezavo z neskončnostjo, smo sposobni sanjati z močjo.

Varuhi Zemlje verjamejo, da ta svet sicer je resničen, ampak samo zato, ker smo ga mi »prisanjali« v bivanje. Kadar nam primanjkuje poguma, se moramo zadovoljiti s svetom, ki ga sanja naša kultura, naši geni – z nočno moro. Da bi lahko sanjali pogumno in si povrnili osebno moč, morate biti voljni uporabljati svoje srce, morate biti pripravljeni sprejeti zavestno odločitev, da boste sanjali svete sanje o radosti, miru, veličastnosti in življenju, ki si ga želite.« (Alberto Villoldo)

3. DELAVNICA:

PROGRAM:

Verjetno vsi že slutimo, da je s sanjami mogoče storiti mnogo več kot zgolj čakati, da se nam zgodijo in si jih poskušati zapomniti. V šamanskih kulturah je dobro znano, da preko sanj dostopamo do nivojev modrosti, ki nam preko drugih kanalov enostavno niso dostopni. Nadaljevali bomo s snovjo. Podelili bomo izkušnje z vajami in domačimi nalogami ter odgovarjali na vaša vprašanja. Priporočam, da si zapišete vaje in naloge, ki vam jih da Uchu, da ne bo nejasnosti.

CD002Snov:

 • Kako postati zavestni sanjalec / sanjalka
 • Kako razširiti zavest v stanju sanjanja
 • Postanite mojster svojih sanj
 • Naučite se vstopiti v kolektivne sanje z zavedanjem
 • Lucidno sanjanje
 • Starodavne tehnike za sanjanje
 • Jezik sanj
 • Kreativnost in zdravljenje v sanjah
 • Kako si bolje zapomniti sanje
 • Sejanje sanj
 • Razumevanje arhetipov
 • Telepatija v sanjah
 • Kako do notranje modrosti preko sanj
 • Napredne tehnike sanjanja svoje realnosti (manifestacija)

Za prevod iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno.

KDAJ?

Sobota, 15. april 2017

Od 10.00h do 18.00 h (z odmorom za kosilo)

KJE?

Center Premik

Neubergerjeva ulica 9

1000 Ljubljana

Uchu parrotKDO:

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni kot so Q’ero Indijanci in Xingu, s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela s sanjami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi. 

CENA:

60 €

Vsa navodila glede plačila prejmete ob prijavi po mailu.

INFORMACIJE:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

POVEZAVE:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Dobrodošli!