Priložnost za nov začetek.

Nova skupina z nagualom Uchujem: izkoristite priložnost za prakticiranje modrosti šamanizma!

animaltotem3

Pozdravljeni!

Kar nekaj vas je povpraševalo o tem, kako stopiti na šamansko pot, kje, kdaj, s čim začeti, kako so šamanizem poučevali tradicionalno itd. Ker Uchu na vprašanje “kdaj je najbolje začeti” odgovarja s “tukaj in zdaj”, se je odločil, da vam ponudi delavnico, kjer bomo začeli od začetka. Odprta je vsem, ki začutite klic. Posvetili se bomo nekaterim temeljem in osnovam šamanizma, na katerih sloni vse ostalo. Kolikor so trdni temelji, toliko je trdna tudi vsa struktura na njih. Poudarek bo na delu z živalmi moči (več spodaj).

Za prevajanje iz angleškega v slovenski jezik je poskrbljeno.

KDAJ:

Sobota, 15. oktober 2016

slr001Od 10.00 do 18.00 z odmorom za kosilo

KJE:

Center Premik

Neubergerjeva 9, 1000 Ljubljana

 

KDO:

Uchu Dugi otok 2015 portraitNagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

PROGRAM:

buzzard-and-wolfVsem nam je poznana moderna zahodnjaška miselnost, ki nam pogosto pravi: “To sem že enkrat naredil, to pomeni, da to poznam in sedaj hočem nekaj novega, bolj naprednega.” Tako pravi naš um. V šamanskih kulturah se tradicionalno eno stvar, na primer eno potovanje v zavesti, izvaja po več mesecev skupaj, preden si upajo trditi, da so jo samo približno osvojili.

Skupina je primerna za začetnike, ravno tako pa za tiste, ki so se že srečali s šamanizmom. Stare modrosti vsaka na svoj način pravijo, da se je treba, kadar želimo doseči mojstrstvo, vrniti k temeljem (začetkom).

Program delavnice:

  • Glavni principi šamanizma, skupni vsem globalnim šamanskim kulturam
  • Koncept paralelnih realnosti: zgornji, srednji in spodnji svet
  • Vaje za širjenje zavedanja: zakaj širiti svoje zavedanje?
  • Delo z živalskimi vodniki (našimi živalmi moči)
  • Vrste osebnih živali moči
  • Potovanje v zavesti: voden spust v spodnji svet spoznat svojo žival moči ali za komunikacijo z živaljo moči, če jo že poznamo
  • Prejeti sporočilo svojega živalskega vodnika
  • Šamansko bobnanje
  • Čas za odprto debato, vprašanja udeležencev

 

Nagual Uchu ne sledi fiksnemu programu. Vidi in bere vaše energije, energijo skupine in posameznikov, ter na podlagi tega izbere najbolj primeren program.

 

ozora061-tPotovanje v zavesti in osebne živali moči:

Potovanja v zavesti so primarni način dostopanja v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo vodstvo in pomočnike. So del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. Popeljejo nas v posebna, spremenjena stanja zavesti, kar nam omogoči delati s svojo intuicijo in duhovnim vodstvom. Pri tem nam pomaga šamansko bobnanje.

Živali moči so spiriti iz paralelnih realnosti, ki nam kot pomočniki nudijo svoje vodstvo, modrost in moč. Tako ali drugače so prisotni in izredno pomembni v vseh šamanskih svetovnih kulturah. Tradicionalno so praktikanti šamanizma pričeli svoj trening ravno z delom s svojimi živalskimi vodniki. Vsakdo ima svojo žival moči (lahko tudi več kot eno). Spoznati svojo žival moči, vzdrževati stik in dober odnos z njo izjemno blagodejno vpliva na naše življenje in odločitve ter nam omogoča dostop do delov svoje zavesti, do katerih prej nismo mogli dostopati.

flaming-dragonfly_artCENA:

 60 €

 PRIJAVE:

 Obvezne so predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

 

POVEZAVE:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

ozora044Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Dobrodošli!

 

Foto: www.pinterest.com/pattygrieves/wolveseagles , Flaming Dragonfly by maryostudio, psychicspiritinyou.com, Robert Ograjenšek

Uchu parrot