Predstavljajte si skupnost ljudi, nekoč davno tega, kako se zbere, da bi pomagala članu, ki je doživel travmo. Zavedajo se, da trpljenje enega vpliva na vse. Zato so prišli, da bi z njihovo podporo lahko ozdravel. S šamanom bodo skupaj izvedli proces povrnitve izgubljenih delčkov duše, t.i. Soul Retrieval.

V šamanskih tradicijah je ta proces eden ključnih. Je osnova za nadaljnje delo in praktikant ga izvaja tedne, mesece, celo leta preden postane mojster. Do sedaj smo se ga samo površinsko dotaknili, a nagual Uchu se je odločil, da si Soul Retrieval zaradi svoje pomembnosti in moči zasluži delavnico zase.

Redfeather HealingKdaj?

Sobota, 2. april 2016

Od 10.00 do 18.00 (z daljšim odmorom za kosilo)

Kje?

Center Premik (dvorana A)

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

www.premik.si

Kaj?

Koncept zdravljenja duše je na ta ali drugačen način skupen šamanskim tradicijam po celem planetu. Bolezen vidijo kot podrto ravnovesje na duhovnem nivoju (kar imenujejo izguba delčka duše), ki se, če ni zdravljeno, manifestira še na čustvenem, mentalnem in telesnem nivoju. Kadar doživimo travmo (čustveno ali fizično), se odcepi delček duše kot preživetveni, zaščitni mehanizem, da sploh lahko preživimo travmatično izkušnjo. »Delček duše« je pravzaprav del vaše energije, življenjske sile, vitalnosti oz. esence.

wsm 21Izgubljena energija (kos duše), ki se odcepi, ostane v paralelni (duhovni) realnosti, kjer čaka. Čaka, da ji bo omogočena vrnitev. Problem se pojavi, ko si je ne znamo povrniti nazaj. Sama od sebe se namreč ponavadi ne povrne. Tradicionalno je to za nekoga storil šaman: s potovanjem v paralelno realnost je izsledil izgubljene dele energije in jih povrnil nazaj k njihovemu lastniku. Sedaj lahko to zase naredite sami.

Kakšni so simptomi manjkajočih (izgubljenih) delčkov duše?

Zelo raznovrstni. Eden najbolj pogostih je, da se ljudje ne počutijo popolnoma živi ali popolnoma v svojem telesu, občutek ločenosti in odtujenosti. Možna je depresivnost, post-travmatski sindrom, oslabljen imunski sistem in druge fizične zdravstvene težave. Nezmožnost izražanja svojih talentov, kreativnosti, ljubezni. Otopelost. Kompenzacija z iskanjem trenutnih izpolnitev skozi zlorabo drog ali drugih substanc in tako dalje.

Na delavnici vas bo Uchu vodil:

  • Skozi proces povrnitve izgubljenih delčkov duše, na način, ki deluje zanj in se ga je naučil na svojem šamanskem urjenju v gozdovih južne Amerike. Gre za potovanje v zavesti. Voden spust v paralelno realnost s podrobnimi navodili, kako izslediti delčke svoje izgubljene energije.
  • Skozi pomen tega procesa in vpliv na vaše življenje. Ta proces boste znali zase narediti sami.
  • Proces bo podprt z ustrezno glasbeno spremljavo.

Ko si tako vračate »izgubljeno dušo«, se vrača tudi vaša življenjska sila, talenti, kreativnost, radost. Povrne se sposobnost ljubiti, deliti, zaupati, biti ustvarjalni itd. Nenadoma se spet počutite žive in bolj v miru s samimi seboj.

Delavnica je del naprednejših znanj šamanizma, zato je namenjena tistim, ki že imate nekaj informacij in ozadja o šamanizmu, ste že kdaj delali z Uchujem ali ste se kje drugje srečali s kakimi informacijami iz šamanizma. Posebno predznanje o procesu Soul Retrieval ni potrebno.

Poskrbljeno je za prevajanje iz angleškega v slovenski jezik.

Uchu Darwin ElisaKdo?

Nagual Uchu se je izučil šamanizma v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval v istih krogih kot Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, živel v Indiji, med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

Cena:

55 €

Uchu parrotInformacije in prijave:

Obvezne so prijave na mail:

arianasyard@gmail.com

Povezave:

Uchujev blog:

http://nagual-uchu.com/blog/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Prisrčno vabljeni na dan, posvečen vaši duši!

Foto: Redfeather Healing