Spet nam je uspelo narediti par krasnih druženj na delavnicah! Hvala vsem udeležencem za vaše pozitivne odzive in velik interes za redna srečanja! Navdihujete naju s svojimi nasmehi! 🙂

Uchu pravi, da je eno od zelo dragocenih spoznanj, do katerega te privede stopanje po šamanski poti, zavedanje o moči iluzij, iz katerih je spredena naša kolektivna realnost. Šamanizem razbije konsenzualno, tabloidno realnost, izklaplja tvoj robotski, avtomatski jaz. Človek se vedno bolje zaveda, kako vsi gledamo svoje realnosti skozi svoja barvna očala. Vsi ljudje nosimo očala. Nekdo nosi modra (recimo pripadniki določene generacije, skupine, religije), nekdo drug rumena. Potem človek z modrimi očali pogleda v nebo in se skrega s tistim z rumenimi očali, kakšne barve je nebo. Ne živimo v istih realnostih! Realnost zaznavamo prek mnogih, debelih filtrov (očal), ki smo si jih pridobili tekom življenja.

Kaj so ta barvna očala? Naša prepričanja, naši programi, ki si jih nalagamo v podzavest od rojstva dalje. Način, kako gledamo skozi svoja očala in kako jih »čistimo barv«, pa je naše zavedanje (t.i. awareness). Na koncu se vse zlije v eno glavno temo: kako širiti svoje zavedanje sebe in realnosti okoli sebe. Zato Uchu rad vodi delavnice in poučuje: da bi pomagal ljudem širiti svoje zavedanje in si postopno vračati nazaj svojo osebno moč, katere smo tako množično oropani v današnji družbi.­­­­­

In ko opazujem naše udeležence po delavnicah in prejemam njihove odzive, vidim, da mu to zelo dobro uspeva. In to mi na obraz nariše tisti globoki nasmeh, ki pride od nekje znotraj. 

Na fotografijah: Uchu kaže vaje za videnje energije (v gozdu), za manipulacijo chi energije, prikaže moč uma, ki ustvari izkušnjo realnosti (udeležencem deli namišljene bonbončke), pripravljamo se na šamanski ples, spust v spodnji svet po žival moči in še in še.

 

 

IMG_8224

IMG_8284

P1100986

 

P1100998

P1110050

P1110054

P and T Orle