Pozdravljeni vsi!

Forest MandalaMnogo vas je, ki vas zanimajo starodavni nauki južnoameriškega šamanizma. Nauki, ki govorijo o naših koreninah, o naši neokrnjeni povezavi z naravo in z »vsem, kar je«. Nauki o tem, kako spoznati samega sebe, kako se podati na pot navznoter, opremljeni z ustreznimi orodji. Brezčasna učenja, še kako praktično uporabna tudi v 21. stoletju.

Tehnike, urjenje, prakse so razmeroma preproste. Ključno pa je, da začnemo v pravilnem vrstnem redu! Gre za to, da živimo šamansko pot vsak dan, v vsakodnevnih situacijah, da jo inkorporiramo v normalno rutino in opazujemo, kako prihajajo spremembe.

Ljudje smo narejeni tako, da pričakujemo spektakle že na prvem srečanju. Ne gre za to!

Ključno je začeti v pravilnem vrstnem redu.

Kaj to pomeni: začeti v pravilnem vrstnem redu?

Južnoameriški naguali in šamani svojim vajencem najprej pomagajo poiskati žival moči, si povrniti delčke izgubljene energije, postati bolj celostni in s tem močnejši. Nato dolge mesece vadijo delo z živaljo moči in vodniki zgornjega sveta. Zakaj? Ker ko imamo enkrat močno povezavo (gre pravzaprav za povezavo s samim sabo, s svojo esenco), potem šele začnemo delati tiste bolj »spektakularne« zadeve: premikanje, videnje energij, gibanje med realnostmi, lucidno sanjanje, astralna potovanja, pogovor z višjim jazom… Zvišanje osebne moči, zavedanja (predvsem sebe), povezava s podpornimi »spiriti« je predpogoj za to.

Torej: kdor želi vaditi, krasen začetek je redna interakcija z živaljo moči! Nekateri ste jo že poiskali, tudi z nami. Kdor bi jo želel, bodo še priložnosti in lahko tudi to naredite z nami. Termini bodo objavljeni vsak čas.  Takoj naslednji korak pa je proces t.i. povrnitve izgubljenih delčkov duše. Tudi o tem bo Uchu vse lepo razložil. Gre enostavno za to, da si povrnemo delčke osebne energije, ki smo jih izgubili nekje na življenjski poti, smo še čustveno ujeti v travme preteklosti, neprijetne dogodke, izzive, neka situacija nas še vedno veže nase…

Organizirali bomo tudi nadaljevalno skupino, ki se bo srečevala vsakih 5 do 6 tednov, tudi na terenu: v mestu, v gozdu… Na vsakem srečanju bomo obdelali eno tematiko: npr. zasledovanje (stalking), sanjanje, medicinsko kolo, hoja po rdeči poti, hoja po modri poti… Gre za glavne principe šamanizma, o katerem je pisal tudi Castaneda (ista tradicija). Dane tehnike boste potem vadili doma in nam sproti poročali o dogajanjih. Program bo zasnovan tako, da ni nič hudega, če kako srečanje vmes zamudite. Sami se boste sproti odločali, na katera priti. Nič obvezujočega, torej! Ampak iz izkušenj: pot je tako zanimiva, da udeleženci komaj čakajo na naslednje srečanje!

Upam, da se naše poti spet srečajo in da nam bodo skupna druženja prinesla mnogo dobrega in lepega v naša življenja!

Kdor bi se nam pridružil na rednih srečanjih nadaljevalne skupine, naj mi prosim piše na: arianasyard@gmail.com Nič obvezujočega, samo zaradi organizacijskih razlogov. Hvala!