Pogosto slišimo, da to tukaj ni edina obstoječa realnost. Vemo, da smo več kot samo naša fizična telesa, čutimo, da obstaja nekaj več, čutimo, da smo več kot mislimo, da smo. Toda kolikokrat to zares doživljate sami?

Predstavljajte si, da lahko doživljate druge ravni obstoja z zavedanjem. Predstavljajte si, da lahko zavestno navigirate po njih in imate izkušnje iz prve roke. Potrebno si bo vzeti nekaj časa. Potrebno bo nekaj prakse, vendar je mogoče.

Nagual Uchu je zavedno potoval po astralu že kot otrok. Je izkušen astralni popotnik in v astral lahko potuje, kadar želi. Skozi mnoga leta svojih izkušenj in izkušenj s poučevanjem drugih je razvil svojo učinkovito metodo poučevanja astralne projekcije in astralnega potovanja.

Pojma »astralna projekcija« in »astralno potovanje« se nanašata na izventelesno izkušnjo gibanja po vzporedni realnosti, med katero astralno telo zapusti naše fizično telo in potuje po astralni dimenziji. To vam omogoča doseči in izkušati druge nivoje obstoja, druge realnosti onkraj te fizične ravni.

Koristi astralne projekcije so velike in mnoge. Razširili boste vaše zavedanje in vizijo sveta. Sebe, življenje in to realnost boste videli in občutili drugače – s širše perspektive. Mnogi astralni potniki poročajo o občutku duhovnega razsvetljenja, občutku povezanosti z vsem, doseganju ravnotežja med umom, telesom in duhom, o srečanju z duhovnimi vodniki in še veliko več.

Več informacij o programu boste našli spodaj.

Za prevod iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno.

 

KDAJ: 

Sobota, 23. februar 2019

Od 10.30 do približno 18.00 (z odmorom za kosilo)

 

 

KJE: 

Center Premik

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

 

 

KDO: 

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

PROGRAM:

Nagual Uchu vam bo dal učinkovita orodja in vaje za astralno projekcijo, ki jih je razvil skozi dolgoletno prakso in izkušnje z obojim: lastnimi astralnimi potovanji in učenjem drugih, kako to storiti.

Poudarki delavnice:

– Kaj je astralna projekcija

– Kaj se pravzaprav dogaja z našimi energetskimi telesi med izventelesnimi izkušnjami

– Koristi tega, da lahko z zavedanjem potujete v astralni svet

– Zakaj to storiti in vse možnosti, ki vam jih to odpira

– Kako postati astralni popotnik

– Učinkovite praktične vaje

Koristi zavednega astralnega potovanja presegajo vašo domišljijo. Lahko spoznate svoje duhovne vodnike ali druga modra bitja, lahko postavljate vprašanja in prejemate odgovore, dostopate do svojih jasnovidnih in drugih sposobnosti, do katerih prej niste dostopali in še veliko več.

Pridite in raziskujte z nami! Ničesar ne morete izgubiti, pridobite pa lahko ogromno.

CENA:

 70 €

  

PRIJAVE:

 Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

Ob prijavi boste prejeli nadaljnje informacije o dogodku.

  

POVEZAVE:  

http://www.nagualuchu.com/

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Dobrodošli!