V vsakem izmed nas je globoko zakoreninjena želja po svetih druženjih, želja najti svojo duhovno družino in ljudi podobnih vibracij. Ravno tako je v nas želja po iskanju Resnice onkraj tančic iluzije, želja priti bližje k svojemu Božanskemu Jazu.

Nagual Uchu bo sedel z vami v krogu prijateljev. Vzel si bo čas za pogovor z vami in odgovarjal na vaša vprašanja. Satsang je beseda, ki izvira iz sanskrta in dobesedno pomeni »povezovanje z resničnimi ljudmi«, druženje skupine ljudi, ki posluša, govori in asimilira Resnico. Skupina ustvari varno, podpirajoče okolje, v katerem dvigujemo svojo vibracijo in širimo svoje zavedanje.

Večer je namenjen obojim: tistim, ki že nekaj časa spremljate naguala Uchuja in stopate z nami po šamanski poti, in tistim, ki ga še ne poznate. Vsi ste vabljeni k udeležbi, spraševanju in debati.

To je srečanje, ki je namenjeno vam in vašim interesom. Pripravite svoja vprašanja in Uchu bo odgovarjal. Tudi, če ne pripravite vprašanj, boste slišali točno to, kar potrebujete slišati. Če vas je nekaj poklicalo k satsangu, to pomeni, da si nekaj v vas želi iti globlje v poznavanje samega sebe, globlje v notranje vѐdenje in spoznavanje Ultimativnega (Vira). Satsang je raziskovanje, ki nas vodi onkraj našega vsakdana. Pridite in raziskujte z nami!

Srečanje je posvečeno tudi druženju s prijatelji, sproščanju, uživanju v družbi drug drugega v trenutkih radosti in miru.

Vabljeni ste, da se nam pridružite! Morda pa boste odkrili »svoje pleme«.

 

Dogodek je prevajan iz angleščine v slovenščino.

 

 

KDAJ

Sobota, 9. februar 2019

Od 15.30 h do približno 18.30 h

 

KJE

Sadhana joga studio

Ukmarjeva ulica 4

1000 Ljubljana – Rudnik

 

Poleg nakupovalnega središča Leclerc, brezplačna parkirišča.

 

KDO

 

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami. Dlje časa je bival tudi v Indiji in se učil njihovih tradicij.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

CENA: 

35 €

 

PRIJAVE:

 Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

Ob prijavi boste prejeli nadaljnje informacije o dogodku.

  

POVEZAVE:  

http://www.nagualuchu.com/

http://www.arianasyard.com/

 

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Dobrodošli!

Foto: Uchujev arhiv, pixabay