PREDAVANJE S ŠAMANSKIM POTOVANJEM, NAGUAL UCHU

 

 

 

“Vse, kar imenujemo resnično, je sestavljeno iz stvari, ki jih ni mogoče šteti za resnične. Če vas kvantna mehanika ni šokirala, je niste razumeli.” (Niels Bohr, Nobelov nagrajenec za fiziko)

Živimo v zelo posebnem, edinstvenem času. Planet Zemlja dviguje svojo vibracijo in skupaj z njo smo se vkrcali na spektakularno potovanje transformacije. Tančice med realnostmi so tanjše, manifestacija je hitrejša in vedno lažje dostopamo do drugih realnosti in naše lastne večdimenzionalnosti.

Se zavedate, da istočasno obstajate v mnogih časovnih linijah? Ali veste, da lahko izbirate med njimi? Med časovnimi linijami preskakujemo celo večkrat na dan, vendar ljudje to počnejo ne da bi se tega zavedali.

Živimo v vesolju, ki je sestavljeno iz mnogih paralelnih vesolj. Ponavadi vzporedne realnosti med seboj niso povezane, vendar to ni nujno tako. Kvantni preskok med njimi je mogoč. Dostopati do drugih verzij (kopij) samih sebe je mogoče.

Če vas zanima več o vzporednih realnostih, kvantnih skokih, številnih obstoječih verzijah vas samih in izbiranju časovnih linij, se nam pridružite. Prisrčno vabljeni!

Več informacij o programu boste našli spodaj.

  

KDAJ:

Sobota, 8. december 2018

Od 11h do približno 18h (z odmorom za kosilo)

KJE:

Center Premik (dvorana A)

Neubergerjeva ulica 9

1000 Ljubljana

www.premik.si

 

KDO: 

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Večinoma ga poznate kot šamana. Njegovo znanje in poznavanje vzporednih realnosti in dimenzij je izredno bogato in sestavljeno iz področij in sistemov, ki segajo še dlje od tradicionalnega šamanizma.

Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

PROGRAM:

Čas je konstrukt, kolektivni dogovor, namenjen temu, da ljudje lahko izkušamo čas linearno – kot ravno črto. V višjih dimenzijah čas, kot ga poznamo tu, ne obstaja. Kot multidimenzionalna bitja obstajamo v več vzporednih realnostih in časovnih linijah istočasno. V tem vesolju obstaja neskončno verzij, kopij vas samih.

Uchu bo govoril o pomenu paralelnih realnosti, o časovnih linijah in o tem, kako najbolje izkoristiti vse možnosti, ki so nam dane v tem zelo posebnem času, v katerem živimo. Kaj točno so kvantni skoki? Uchu bo z vami delil svoje izkušnje s kvantnimi preskoki in vam dal napotke in nasvete o tem, kako dostopati do več kot le ene različice vas samih ter zakaj to storiti. S širjenjem svoje perspektive in zavedanja si lahko ustvarite tako življenje, kot ste si ga vedno želeli živeti.

Program vsebuje tudi vodeno šamansko potovanje, povezano z dostopanjem do več verzij vas samih. Potovanja v zavesti so primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo duhovno vodstvo in pomočnike. Potovanja v zavesti so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. Gre za meditativna stanja, ki nas popeljejo v posebna stanja zavesti, kar nam omogoči delati s svojo intuicijo in duhovnim vodstvom.

Nagual Uchu ne sledi fiksnemu programu. Vidi in bere vaše energije, energijo skupine in posameznikov, ter na podlagi tega izbere najbolj primeren program.

Dogodek bo prevajan iz angleščine v slovenščino.

 

CENA:

65 €

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE:

Zaradi omejenega števila mest so obvezne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com   (Tadeja)

Ob prijavi vam bomo posredovali podrobnejše informacije in navodila.

 

VEČ O NAGUALU UCHUJU:

www.nagualuchu.com

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

 

Toplo vabljeni!

Foto: Uchu arhiv, pixabay