Delavnica z nagualom Uchujem

Januarja je imel nagual Uchu predavanje o izjemnem, edinstvenem času, v katerem živimo, o globoki transformaciji, skozi katero gresta planet Zemlja in človeštvo, o tem, kaj se pravzaprav dogaja, kako biti del te preobrazbe, kaj pričakovati in kako se pripraviti nanjo.

Bila sva prijetno presenečena nad velikim odzivom, nad tem, koliko ljudi je prišlo in izrazilo zanimanje. Mnogo vas čuti klic po vedeti več o tej temi. Mnogo vas čuti, da se dogaja nekaj mogočnega in močnega, zato sva vam v marcu z Uchujem pripravila delavnico na to temo.

Uchu bo govoril o procesu prebujanja (prebujenosti zavesti), ki se trenutno odvija na Zemlji, o fazah tega procesa, korakih, ki jih boste verjetno izkušali, o tem, kako biti del tega izjemnega premika, kako razširiti svoje zavedanje in prebuditi svoje resnične potenciale. Udeležencem bo dal tudi praktične vaje za vsakdanje življenje. (Več podrobnosti o programu boste našli spodaj).

meenakshisuri files wordpress com

KDAJ: 

Sobota, 31. marec 2018

Od 10h do približno 18h (z odmorom za kosilo)

 

PA01KJE: 

Center Premik (dvorana A)

Neubergerjeva ulica 9

1000 Ljubljana

 

www.premik.si

 

Uchu Dugi otok 2015 portraitKDO:

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

PROGRAM:

Maya1Živimo v fascinantnem obdobju priložnosti in možnosti. Vibracija planeta raste in človeštvu je dana priložnost za duhovno prebujenje večjih razsežnosti kot kadar koli prej v znani zgodovini Zemlje. Vedno več posameznikov izkuša zavesten proces bujenja in širjenja zavedanja.

Čas je, da se človeštvo ponovno poveže kot družina. Čas je, da stopimo skupaj in se znova naučimo živeti v harmoniji: z naravo, s samimi seboj in z drugimi. Žal naša civilizacija (kolektivna, tabloidna realnost) temelji na strahu in zanikanju. Čas je, da vibracijo strahu zamenjamo za vibracijo ljubezni.

Navajeni smo čakati na nekoga drugega, da bo prišel in nas rešil. Čakamo na modrece, mojstre, guruje ali koga drugega, ki bo za nas in namesto nas »popravil svet«. Čas je, da nehamo čakati na druge! Mi sami smo tisti, skozi katere bodo prišle spremembe, ki se bodo začele znotraj nas. Ne moremo več odlašati. Čas za spremembe je zdaj. Čas za širjenje zavedanja in zavesti je zdaj.

»Vedno si imela to moč, samo sama si morala priti do tega spoznanja.« (Čarovnik iz Oza)

»Prebujenje pomeni, da ste se vrnili domov k samim sebi, da se je zavest spremenila nazaj v svojo izvorno naravo.«  (Maria Erving)

 

Cao006cropPoudarki delavnice:

  • Kakšna transformacija se trenutno odvija na Zemlji
  • Prerokba Hopi Indijancev in druge prerokbe, ki so napovedale ta proces
  • Kakšne spremembe in priložnosti nam prinaša ta proces
  • Kako biti del te preobrazbe
  • Koraki (faze) prebujenja, ki jih boste verjetno doživljali
  • Kako dvigniti svojo vibracijo in razširiti zavedanje
  • Pot do »resničnega jaza« – kako postati tisti, ki ste bili mišljeni biti
  • Pomembnost zdravljenja naših čustvenih teles
  • Praktične vaje za vsakdanje življenje, ki vam bodo olajšale prehod
  • Praktične vaje za izkušanje lastne moči
  • Kako uporabljati svojo osebno moč
  • Čas za pogovor in vaša vprašanja

 

Nagual Uchu ne sledi fiksnemu programu. Vidi in bere vaše energije, energijo skupine in posameznikov, ter na podlagi tega izbere najbolj primeren program.

Dogodek bo prevajan iz angleščine v slovenščino.

 

CENA:

65 €

 

veganfeministnetwork comPRIJAVE IN INFORMACIJE:

Zaradi omejenega števila mest so obvezne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com   (Tadeja)

Ob prijavi vam bomo posredovali podrobnejše informacije in navodila.

 

VEČ O NAGUALU UCHUJU:

nagual-uchu.com/blog

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

Toplo vabljeni!

Foto: “Mother Nature” by Nocluse, meenakshisuri.files.wordpress.com, veganfeministnetwork.com