Predavanje z nagualom Uchujem

Preden nas nagual Uchu za nekaj časa zapusti in odide v Peru, sva vam za dober začetek leta pripravila še eno predavanje. Uchu bo govoril o izjemnem, edinstvenem času, v katerem živimo, o globoki transformaciji, skozi katero gresta planet Zemlja in človeštvo, o tem, kako biti del te preobrazbe in še mnogo več.

Drugi del večera je namenjen vam: odprtemu pogovoru, izmenjavi mnenj in postavljanju vprašanj. Uchu vam bo na voljo za odgovore na vaša vprašanja. (Več o programu boste našli spodaj).

Maya2

 

KDAJ 

Sobota, 27. januar 2018

Od 17.15h do približno 20h

 

Iz01KJE 

Izobraževalni center Tempera d.o.o.

Leskoškova cesta 9e (BTC, ob Letališki cesti)

1000 Ljubljana

www.tempera.si

Podrobnejša navodila o lokaciji prejmete ob prijavi. Ob stavbi so na voljo brezplačna parkirišča.

 

Maya1PROGRAM 

Živimo v fascinantnem obdobju priložnosti in možnosti. Vibracija planeta raste in človeštvu je dana priložnost za duhovno prebujenje večjih razsežnosti kot kadar koli prej v znani zgodovini Zemlje. Vedno več posameznikov izkuša zavesten proces bujenja in širjenja zavedanja.

Čas je, da se človeštvo ponovno poveže kot družina. Čas je, da stopimo skupaj in se znova naučimo živeti v harmoniji: z naravo, s samimi seboj in z drugimi. Žal naša civilizacija (kolektivna, tabloidna realnost) temelji na strahu in zanikanju.

Navajeni smo čakati na nekoga drugega, da bo prišel in nas rešil. Čakamo na modrece, mojstre, guruje ali koga drugega, ki bo za nas in namesto nas »popravil svet«. Čas je, da nehamo čakati na druge! Mi sami smo tisti, skozi katere bodo prišle spremembe, ki se bodo začele znotraj nas. Mi smo tisti, na katere smo čakali. Ne moremo več odlašati. Čas za spremembe je zdaj. Čas za širjenje zavedanja in zavesti je zdaj.

»Vedno si imela to moč, samo sama si morala priti do tega spoznanja.« (Čarovnik iz Oza)

»Prebujenje pomeni, da ste se vrnili domov k samim sebi, da se je zavest spremenila nazaj v svojo izvorno naravo.«  (Maria Erving)

 

kf08Poudarki predavanja:

  • Kaj je ta »velika transformacija«, ta proces, ki se trenutno odvija na Zemlji
  • Kakšne spremembe in priložnosti prinaša
  • Kako biti del tega procesa
  • Kako dvigniti svojo vibracijo in zavest
  • Pot do »resničnega jaza« – kako postati tisti, ki ste bili mišljeni biti
  • Pomembnost zdravljenja naših čustvenih teles
  • Čas za pogovor in vaša vprašanja

 

Dogodek bo prevajan iz angleščine v slovenščino.  

 

Uchu Dugi otok 2015 portraitKDO

Nagual Uchu se je izučil šamanizma v Mehiki, Peruju in Braziliji. Deloval je v istih krogih kot Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, živel tudi med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

CENA: 

35 €

 

PRIJAVE:  

Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

  

Maya3POVEZAVE:  

http://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Pridružite se nam in prejmite starodavna znanja, ki jih z nami deli nagual Uchu. Prisrčno vabljeni!

 

Foto: “Mother Nature” by Nocluse, http://mely-nyu-itsumademo.skyrock.com/