Vsem šamanskim kulturam je v taki ali drugačni obliki poznan koncept živalskih vodnikov. To so duhovni vodniki, ki pomagajo in ščitijo posameznike, rodove in narode. 

 

chief-dan-george

 

Ko se človek odloči stopiti na šamansko pot, je ena od prvih stvari, s katerimi ga »opremijo«, njegov živalski vodnik. Vsakdo od nas ima svojo žival moči, je povezan z njeno medicino in vodstvom, ki ga spremlja in vodi skozi življenje.

Ko se prvič srečamo s svojo živaljo moči, smo navdušeni in srečni. Potem pa se pogosto zgodi, da povezava zbledi, da živali ne čutimo več, je morda odšla, ali pa je še vedno s človekom, vendar je povezava šibka, ker je ljudje ne znajo pravilno vzdrževati. V naši družbi se to dogaja, ker ljudje pogosto ne razumejo narave vezi s svojim živalskim vodnikom, ki si jih je izbral. Vaša žival moči je izbrala vas in ne obratno.

Šamanska delavnica se bo osredotočila na globlje delo in povezavo z našimi živalskimi vodniki. Če že poznate svojo žival moči, pa bi radi izboljšali in poglobili svoj odnos in svoje delo z njo, je ta delavnica za vas. Učili se bomo razumevanja načina dela živalskih vodnikov in kako vam lahko pomagajo v vsakodnevnem življenju. (Več podrobnosti spodaj).

Poskrbljeno je za prevod iz angleščine v slovenščino.

 

pwa39KDAJ: 

Sobota, 2. december 2017

Od 10.00 do 18.00 z odmorom za kosilo

 

CD002KJE: 

Center Premik

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

 

 

KDO: 

Uchu Dugi otok 2015 portraitNagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

PROGRAM: 

Vsakdo ima svojo žival moči (pogosto tudi več kot eno). Živali moči so spiriti iz paralelnih realnosti, ki nam kot pomočniki nudijo svoje vodstvo, modrost in moč. So zelo pomemben del šamanskih praks.

Spoznati svojo žival moči, vzdrževati stik in dober odnos z njo izjemno blagodejno vpliva na naše življenje in odločitve ter nam omogoča dostop do delov svoje zavesti, do katerih prej nismo mogli dostopati.

 

Program delavnice:

  • Kako zgraditi in vzdrževati dobre odnose z živalskimi vodniki
  • Komunikacija z živalskimi vodniki: kako bolje razumeti njihova sporočila. Običajno ne komunicirajo z besedami, ampak s simboli in občutki. Že sama oblika, v kateri se nam žival moči prikaže, je simbol in nam prinaša močno sporočilo. Ali razumete simbol in kaj pomeni vam kot posamezniku?
  • Globlje delo z živalskimi vodniki
  • Razumite ogromen potencial medicine vaših živalskih vodnikov: lahko vam pomagajo pri vsakodnevnih opravilih, zdravijo bolezni, olajšajo stres, tesnobo, depresijo, prinašajo mir in harmonijo v vaše življenje…
  • ŠAMANSKO POTOVANJE V ZAVESTI: komunikacija z živalskimi vodniki

 

Nagual Uchu ne sledi fiksnemu programu. Vidi in bere vaše energije, energijo skupine in posameznikov, ter na podlagi tega izbere najbolj primeren program.

 

animaltotem3CENA: 

65 €

 

PRIJAVE:  

Zaradi omejenega števila mest so obvezne predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

 

POVEZAVE:  

BuzzardsThttp://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

 

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Dobrodošli!

 

 

Foto: https://facinatingamazinganimals.wordpress.com, psychicspiritinyou.com,   https://www.pinterest.com/pattygrieves/wolveseagles/