HIMALAJA – PREBIVALIŠČE BOGOV:

duhovni trekingi z Johnom Christianom

Himalaja JC 03»Ko sem prvič hodil po veličastnih himalajskih gorah, sem nenadoma razumel, zakaj jim pravijo prebivališče bogov in zakaj duhovni iskalci  že tisočletja stopajo tam in meditirajo. Tišina gora, čistost sil narave te potegne v stanje notranjega miru, tišine in samote. Duša si oddahne od stresa in se vrne v naravno stanje harmonije. Globokega občutja Himalaje se ne pozabi nikoli.«  (John Christian)

Kje?

Knjižnica Fužine

Himalaja JC 01

Preglov trg 15


1000 Ljubljana


Kdaj?

Ponedeljek, 16. 2. 2015, ob 19.30h

Kdo?

John Christian je britanski profesionalni trener življenjskih veščin, igralec, pevec in komik z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z ljudmi. Ljudi uči komunikacije, odgovornosti zase, harmoničnih odnosov, kako zaupati samemu sebi… Je tudi učitelj joge. Dolga leta je deloval in koncertiral v Sloveniji, ki jo je zelo vzljubil.

Himalaja JC 07

Kaj?

Že več kot 15 let redno vodi skupine na duhovna potovanja v Himalajo. Gre za meditacijske trekinge za harmonijo znotraj sebe, v umu, telesu in duhu kot pravi on. Vsak se lahko pridruži takemu 2 ali 3 tedenskemu trekingu, kjer se poleg hoje po čudoviti pokrajini tudi redno meditira. John pravi, da je za vsakega človeka pot popolnoma edinstvena, vsak se nanjo napoti s svojimi nameni, a vsak se tam prečisti in gre skozi svojo iniciacijo na tak ali drugačen način.


Himalaja JC 04 kidsJohn nam bo tokrat v knjižnici Fužine predstavil trekinge skozi Himalajo s slikovnim gradivom, ritem življenja tam, domačine, prijateljstva s šerpami, ki so se stkala v mnogih letih, prišlo pa bo tudi nekaj slovenskih udeležencev njegovih trekingov, da bodo podelili vtise.

Vabljeni na himalajski večer z Johnom Christianom!

Več o Johnu:

http://www.johnchristianseminars.com/

Himalaja JC 02

Za informacije o Johnovem delu v Sloveniji se obrnite na:

www.arianasyard.com

arianasyard@gmail.com

Vabljeni tudi na Johnovo delavnico – Razvijanje intuitivne inteligence, 21. 2. 2015:

http://slo.arianasyard.com/2015/01/27/razvijanje-intuitivne-inteligence-delavnica-z-johnom-christianom-21-februar-2015/