John Christian v knjižnici Izola, 26. 5. 2015

Himalaja – prebivališče bogov: duhovni trekingi z Johnom Christianom

 

Himalaja Alenka 01 CROP AU»Ko sem prvič hodil po veličastnih himalajskih gorah, sem nenadoma razumel, zakaj jim pravijo prebivališče bogov in zakaj duhovni iskalci  že tisočletja stopajo tam in meditirajo. Tišina gora, čistost sil narave te potegne v stanje notranjega miru, tišine in samote. Duša si oddahne od stresa in se vrne v naravno stanje harmonije. Globokega občutja Himalaje se ne pozabi nikoli.«  (John Christian)

Kdaj?

26. 5. 2015 ob 19.00

Himalaja Alenka 08 CROP AUKje?

Mestna knjižnica Izola

Ulica osvobodilne fronte 15

6310 Izola

 

 

Kdo?
John Christian je britanski profesionalni trener življenjskih veščin, igralec, pevec in komik z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z ljudmi. Živel in delal je z budistično mojstrico Tamo-san, z Dr Paulom Salomonom, Sir Georgeom Trevelyanom in nekaj časa živel z različnimi zavednimi domorodnimi ljudstvi sveta. Ljudi uči komunikacije, odgovornosti zase, harmoničnih odnosov, kako zaupati samemu sebi… Je tudi učitelj joge. Dolga leta je deloval in koncertiral v Sloveniji, ki jo je zelo vzljubil.

john and mayumi 310

Kaj?

Že več kot 15 let John redno vodi skupine na duhovna potovanja v Himalajo. Gre za meditacijske trekinge za harmonijo znotraj sebe, v umu, telesu in duhu kot pravi on. Vsak se lahko pridruži takemu 2 ali 3 tedenskemu trekingu, kjer se poleg hoje po čudoviti pokrajini tudi redno meditira. John pravi, da je za vsakega človeka pot popolnoma edinstvena, vsak se nanjo napoti s svojimi nameni, a vsak se tam prečisti in gre skozi svojo iniciacijo na tak ali drugačen način.

John nam bo tokrat v Mestni knjižnici Izola predstavil trekinge skozi Himalajo s slikovnim gradivom, ritem življenja tam, domačine in prijateljstva s šerpami, ki so se stkala v mnogih letih.

Vabljeni na himalajski večer z Johnom Christianom!

Cena:

Predavanje je BREZPLAČNO. Ker se bo John zelo potrudil za vas, mu bomo postavili skrinjico, kjer lahko pustite prostovoljno donacijo kot zahvalo, da energija kroži.

Če vas bo pritegnilo Johnovo sporočilo, ste prisrčno vabljeni na njegovo delavnico v Sloveniji, ki bo 31. maja 2015. Več o njej boste našli na spodnji povezavi:

http://slo.arianasyard.com/2015/04/20/intuitivna-in-telesna-inteligenca/

Himalaja JC 07Več o Johnu:

http://www.johnchristianseminars.com/

Za informacije o Johnovem delu v Sloveniji se obrnite na:

www.arianasyard.com

arianasyard@gmail.com