Kaxinawa Huni VU Pr 01

 

Kdaj?

Četrtek, 9. april 2015, ob 19.00h

Kje?

Gimnazija Kranj

Koroška cesta 13

4000 Kranj

Predavalnica 17, če se nas zbere več, bo dogodek prestavljen v večjo učilnico. O vsem bomo prijavljene sproti obvestili.

Kaxinawa Huni VU Pr 03Kdo:

Nagual Uchu:
Nagual Uchu se je izučil šamanizma predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. Deloval je v istih krogih kot Carlos Castaneda tudi v Argentini in nato dolga leta potoval po svetu, živel med raznimi indijanskimi plemeni, tudi med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami. Starodavne nauke in modrosti je integriral v t.i. moderni šamanizem, ki je prilagojen našemu načinu življenja. Že desetletja dela z ljudmi, trenutno deluje v Sloveniji.

Za prevajanje iz angleškega v slovenski jezik bo poskrbljeno.

Kaj:

Uchu se je decembra vrnil iz Amazonije, kjer je nekaj časa živel z Indijanci Kaxinawa Huni Kuin v osrčju džungle. Z nami bo delil svoje izkušnje življenja v pragozdu, njihovega načina življenja v povezavi z naravo, zdravljenja in še kaj. Čaka nas zanimiv šamanski večer s potopisnimi odlomki in slikovnim gradivom Kaxinawa Indijancev.

Uchu vam bo predstavil tudi osnove šamanizma in svoj program učenja modernega šamanizma v Sloveniji. Predstavil vam bo svoje delo z rednimi skupinami praktikantov šamanizma, vabljeni, da se jim pridružite!

am04Cena:

Prostovoljne donacije za izmenjavo energije. V prostoru bo skrinjica, kjer vsak po želji pusti svoj prispevek Uchuju za večer, ki ga je namenil nam.

Prijave:

Iz organizacijskih razlogov se prosim prijavite na spodnji email naslov, kamor se lahko obrnete tudi za dodatne informacije o dogodku. Hvala!

arianasyard@gmail.com

Povezave:

nagual-uchu.com/blog

www.arianasyard.com

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

Vabljeni!