“Predstavitev samo-zdravilne Metode Dalian – osupljivo učinkovit način zdravljenja kanadske mojstrice Made Elize Dalian”

Brezplačno predavanje.

V septembru vam ponujamo zelo posebno priložnost spoznati zdravilno metodo Dalian, ki si zaradi svojih revolucionarnih uspehov hitro utira pot preko oceana v Evropo in vse dele sveta. Mado Elizo Dalian zaradi njene uspešnosti zdravljenja bolezni, še posebej psihičnih bolezni, vabijo na zdravniška srečanja in farmacevtske konference po vsem planetu. Z nami bo asistentka in učenka Made Dalian, Sandra Neerava Nash. Sandra nam bo predstavila zdravilno metodo Dalian. Če bo le mogoče, se nam bo med predavanjem na video klicu pridružila tudi sama Mada in v praksi demonstrirala njen način dela.

Metoda samozdravljenja ne bazira na nobeni predhodni uradni doktrini. Mada v ljudeh, ob njihovem vdihu in izdihu, natančno zazna omejujoča prepričanja, programe v njihovem nezavednem in izvore njihovih bolezni. Zdravi direktno izvor težav in poudarja, da je izvor vsake bolečine v najširšem pomeni v našem nezavednem, ki ga nato pripeljemo v naše zavedno. Zdravljenje tako poteka na ravni zavesti in se odraža na vseh ostalih nivojih obstoja.

Metoda pomaga pri depresiji, tesnobnosti, napadih panike itd ter jih transformira v zadovoljstvo, samozavest, zaupanje in občutek miru.

Predavanje bo prevajano iz angleščine v slovenščino.

KDAJ

Sreda, 11. september 2019

Ob 19.30h

KJE

Knjižnica Fužine

Preglov trg 15

1000 Ljubljana

KDO

Sandra Neerava Nash – učenka Made Dalian, izkušena v Metodi Dalian, ki bo vodila predavanje.

Mada Eliza Dalian – po video klicu.

Mada je uveljavljena duhovna mojstrica in avtorica iz Kanade. Napisala je več best seller knjig in je voditeljica programov samozdravljenja, ki jo zaradi uspešnosti njene metode vabijo poučevat po celem svetu. Izvor vseh bolezni, bolečin in drugih težav je v našem nezavednem. Za zdravljenje je skozi desetletja izkušenj in dela z ljudmi razvila svojo zdravilno metodo, ki ne bazira na nobeni predhodni uradni medicinski doktrini. Preko nje se posameznik direktno seznani in sreča s svojimi omejujočimi prepričanji, programi uma in izvori težav.

CENA

Predavanje je brezplačno. Predhodne prijave niso potrebne. Pridite odprtega uma in pričakujte nepričakovano!

PRIČEVANJA LJUDI

• »V večini primerov sem takoj začutila v sebi, na svoji koži in pod njo, to, kar je videla in z mano delila ona (Mada). Stvari o sebi, ki jih sama nisem bila še zmožna videti.«

• »Neverjetno osvobajajoče je delati z nekom, ki je tako direkten glede stvari, ki so v družbi tabu. Ona sprejema vse brez zadržkov ali strahu in na ta način si tudi sam zmožen iti skozi to.«

• »Pri uporabi njene samozdravilne metode sem morala izreči stvari, ki so se mi zdele zelo kontroverzne in za katere sem prej mislila, da jih nikoli ne morem izreči. A to je sprožilo nekaj v meni, nekaj je prišlo na plano – in to je bila resnica o tem, kje imam blokade.«

VEČ INFORMACIJ

Več informacij (v angleščini) boste našli na naslednjih povezavah:

www.madadalian.com

Mada ima tudi svoj kanal videov na youtubu, najdete jo pod imenom “Mada Eliza Dalian”. Tu pa še povezava na krajši video, ki predstavlja njeno delo prek odzivov udeležencev:

Prisrčno vabljeni!