Vabljeni ste, da z nagualom Uchujem preživite šamanski dan v naravi. Ob tem posebnem času, ko se dobro začne poletje, ko je nekaj dni pred dogodkom poletni solsticij in ko nas na dan delavnice pričaka še mlaj, je jasno, da nas čaka intenzivno dogajanje v prelepi naravi slovenske primorske regije. V tem mističnem času vam je nagual Uchu pripravil nekaj posebnega iz sibirske šamanske tradicije in ognjeno ceremonijo. Vabljeni!

Svetlana Sewell TreesVeč o programu boste našli spodaj.

 

KDAJ:

Sobota, 24. junij 2017

Od 10h do poznega večera.

Imate možnost prespati na Dujčevi domačiji za doplačilo. Prenočišče se poravna lastnikom domačije na kraju samem. Več informacij pri cenah.

 

Dujceva domacija 01KJE:

Gostoljubno okolje kraške narave: 

Dujčeva domačija

Škoflje 33

6271 Vremski Britof

 

http://www.dujceva.si/

 

KDO: 

Uchu Dugi otok 2015 portraitNagual Uchu prihaja iz južne Amerike. V šamanizmu se je izuril predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. Deloval je v istih krogih kot Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, živel tudi med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi. Je zakladnica znanj in opazno spreminja življenja ljudi, s katerimi je prišel v stik.

 

PROGRAM: 

  • Šamansko potovanje k Veliki materi in nauki srebrne čaše
  • Divinacija s kamni
  • Večerna ognjena ceremonija
  • Limpias obredi čiščenja

 

Potovanja v zavesti so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. So primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo spiritualno vodstvo in pomočnike. Nagual Uchu vam je tokrat pripravil potovanje v zavesti iz sibirske tradicije šamanizma – potovanje k Veliki materi in naukom srebrne čaše.

Velika mati predstavlja ženski aspekt stvarstva in ustvarjanja. Predstavlja ženski aspekt Velikega Duha. Sibirski šamani z njo delajo v zgornjem svetu. Velika mati v rokah drži srebrno čašo – v njej je vse znanje, kar ga boste kdaj potrebovali.

V času, ko je tančica med realnostmi najtanjša in je istočasno prazna luna, vas bo nagual Uchu vodil na potovanje v zavesti k Veliki materi. Potovanje se izvaja v lahkem transu, ki ga dosegamo s pomočjo raznih tehnik sprostitve, šamanskega bobnanja, ropotuljic, določenih ritmov itd.

Divinacija s kamni. Tisočletja nazaj so naši predniki živeli in utripali v pulzu narave. Zavedali so se, da je vse živo in da stvarstvo ves čas govori z nami. Šamani so kot duhovni vodje in zdravilci skupnosti vedeli, da so skrivnosti zapisane v jeziku narave in so ga znali govoriti. Nagual Uchu vam bo pokazal nekaj tehnik »branja jezika kamnov«, t.i. tradicionalnih načinov divinacije s kamni.

DO 054

Zvečer nas čaka ognjena ceremonija s šamanskim bobnanjem. Ogenj je element hitre preobrazbe. Naše stare zgodbe in drame, ki nam ne služijo več, odložimo vanj, da jih transformira, prečisti in porodi novo energijo. To naredimo s hvaležnostjo. Zahvalimo se za vse naše pretekle izkušnje in učenja in jih skozi ogenj predamo Velikemu Duhu. To nam omogoča globoko zdravljenje na dušnem nivoju. Ves proces zelo podpre bobnanje. Z nami bo odličen bobnar Žiga Šercer.

Med ognjeno ceremonijo bo Uchu izvedel tudi par čistilni obredov, t.i. limpias, ki so del južnoameriške šamanske tradicije. Gre za energijsko čiščenje naših blokad in neravnovesij s pomočjo kadil, zelišč, rastlinskih esenc, tobaka itd.

sw056

Tisti, ki že poznate naguala Uchuja, veste, da vidi in bere energije skupine ter vedno da ljudem točno tisto, kar potrebujejo. Program se prilagaja skupini in potrebam udeležencev.

Za prevajanje iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno!

 

sw001CENA:

85 €

 

  • Šamanska delavnica: šamansko potovanje
  • Ognjena ceremonija s šamanskim bobnanjem
  • 2 topla, domača obroka: kosilo in večerja

 

 

Možnost prenočitve: Kdor bi po dogodku želel prespati na Dujčevi domačiji in se domov vračati zjutraj, naj nam to sporoči vnaprej. Za doplačilo lahko prespite v sobi ali šotoru (oziroma skupnem prostoru za delavnico). Spanje poravnate lastnikom domačije na kraju samem. Cene nočitve:

Soba (2 ali 3 ljudje v sobi)                             21,17 €

Šotor ali spanje v prostoru za delavnico       10,00 €

 

Munay Ki April 58INFORMACIJE IN PRIJAVE:

Obvezne so prijave na mail:

arianasyard@gmail.com

 

Več o nagualu Uchuju: 

nagual-uchu.com/blog

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Prisrčno vabljeni!

Foto: Robert Ograjenšek, Svetlana Sewell “Trees”