Kako aktivno “sanjati” svojo realnost.

Dragi naši sanjalci!

Prišel je čas, da skupaj preživimo vikend v naravi, kjer bomo pod vodstvom naguala Uchuja poskusili naš proces sanjanja spraviti na nove nivoje in skupaj kolektivno šamansko sanjati.

“Imeti moč sanjanja pomeni biti udeležen v sami Kreaciji. Pogumno sanjanje vam omogoči, da ustvarjate iz Vira, iz kvantne juhe vesolja, kjer vse obstaja v latentnem stanju potenciala. Za varuhe Zemlje sanjanje ni le sposobnost, ampak dolžnost. Dolžnost, ki jo moramo izvajati z milostjo in ljubeznijo, da bodo naši vnuki podedovali svet, v katerem bodo lahko živeli v miru in izobilju. »  (Alberto Villoldo)

Sh dreaming 01

 

PROGRAM:

Proces sanjanja je ekspanzivna, ustvarjalna sila z neomejenim potencialom raziskovanja vesolja znotraj nas samih. Za šamane so sanje vir neskončne modrosti in razumevanja. Naša realnost je taka kot jo sanjamo. Zakaj ne bi sanjali z zavedanjem? Pridobite si osebno moč sanjati sebe tako kot ste si vedno želeli!

Dobili se bomo v petek proti večeru in skupaj preživeli vikend v naravi. Na prvih 4 delih delavnice ste si pridobili znanje in informacije, ki jih bomo sedaj z Uchujevo podporo in vodstvom poskusili doživeti tudi v praksi. Delali bomo podnevi in ponoči. Uchu je pripravil bogat program, tudi nočni, kjer vas bo s posebnimi vajami potiskal prek robov vaših dosedanjih zmožnosti. Pripravil vam je tudi posebne »priboljške«, ki vam bodo pomagali pri doseganju boljših rezultatov.

Srečanje bomo zaključili v nedeljo popoldan.

 

Hotel Jelka 01KDAJ:

 Vikend od 16. do 18. junija 2017

Dobimo se v petek ob 18h in zaključimo v nedeljo popoldne.

 

KJE:

Hotel Jelka (Pokljuka)

Hotel Jelka 02Goreljek 93

4274 Zgornje Gorje

http://hotel-jelka.si/en/

 

 

KDO:

Uchu Dugi otok 2015 portraitNagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni kot so Q’ero Indijanci in Xingu, s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela s sanjami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

CENA:

V ceni je vključeno:

– 3 dnevni program aktivnega šamanskega sanjanja

– 2x nočitev

– 2x polni penzion (možnost vegetarijanskih menujev)

– uporaba savne

– turistična taksa

V petek pričnemo z večerjo in zaključimo v nedeljo s kosilom. Nastanjeni bomo v 2 in 3 posteljnih sobah.

 

Cena je sestavljena iz 2 delov:

 

PRVI DEL: Cena šamanske vikend delavnice

130 € /osebo.

Ta del poravnate nama z Uchujem na RoArt d.o.o. Podrobnejša navodila prejmete ob prijavi.

 

DRUGI DEL: Cena bivanja v hotelu: 2x nočitev, 2x polni penzion (z možnostjo izbire vegetarijanskega menuja), uporaba savne in turistična taksa.

100, 54 € / osebo

Ta del poravnate Hotelu Jelka direktno na njihov TRR. Potrebno je plačati avans 50 % vnaprej, in sicer najmanj 1 teden pred dogodkom – avans znaša 50,00 €. Ostalo (50,54 €) poravnate ob odhodu v Hotelu Jelka na recepciji. Lahko se odločite nakazati tudi celotni znesek vnaprej.

Podrobna navodila za nakazilo Hotelu Jelka dobite ob prijavi.

 

VSE SKUPAJ ZNAŠA:

 230,54 €

 

PRIJAVE:

DreW002Zaradi organizacijskih razlogov se mi prosim predhodno prijavite na mail do 10. junija 2017! Hvala za razumevanje!

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

 

POVEZAVE:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Dobrodošli in upam, da se vidimo v čim večjem številu!