KAKO VZPOSTAVITI STIK IN GOVORITI S SVOJIM VIŠJIM JAZOM

Nova šamanska delavnica z nagualom Uchujem: naučite se vzpostaviti stik s svojim višjim jazom, govoriti z njim in prejemati vodstvo, modrost, zdravljenje in blagoslove!

HS4600730973

Mnogo vas je povpraševalo o tem, kako stopiti na šamansko pot: kje, kdaj in s čim začeti. Uchu na vprašanje “kdaj je najbolje začeti” odgovarja s “tukaj in zdaj”. Tokrat vam Uchu ponuja priložnost izkusiti vodeno šamansko potovanje v zavesti, ki poteka v lahkem transu. Namen potovanja bo spoznati najboljšo verzijo vas samih: vaš višji jaz. (Več o programu spodaj)

Delavnica je primerna za vse, ki začutite klic: za začetnike in tiste bolj izkušene. Nikoli namreč ne moremo narediti »preveč« potovanj v zavesti. Vsako nas nauči nekaj novega in globokega.

 

pwa39KDAJ:

Sobota, 27. maj 2017

Od 10h do 18h (z odmorom za kosilo)

 

KJE:

Potovanja v zavesti so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta

Center Premik

Neubergerjeva 9

1000 Ljubljana

 

PROGRAM:

Šamanska potovanja:

PH 057 good group onePotovanja v zavesti so del svetih tradicij praktično vseh ljudstev tega planeta. So primarni način, kako dostopati v t.i. paralelne realnosti, kjer najdemo spiritualno vodstvo in pomočnike. Uporabljajo se za mnogo namenov – večinoma za zdravljenje. Gre za močna meditativna stanja, ki nas popeljejo v posebna stanja zavesti, kar nam omogoči dostop do delov svoje zavesti, do katerih ponavadi nimamo dostopa. Pri tem nam pomaga šamansko bobnanje.

Spremenjeno stanje zavesti (t. i. lahek trans) nam omogoča, da del naše zavesti zapusti naše fizično telo in potuje v spiritualne realnosti, kjer je naše zavedanje spremenjeno in razširjeno. V ta namen uporabljamo šamansko bobnanje, določene ritme, ropotuljice, tehnike sproščanja itd.

Najpomembnejši del potovanja v zavesti je priprava. Ustvarimo si varno okolje – sveti prostor brez motenj. Poskrbimo za tišino ter izklopimo telefone in wifi. Za čiščenje prostora lahko uporabimo šamanska kadila, t. i. »aromo Zemlje« (gozdno mešanico) ali druga sredstva (palisander, kristale…), kar ima učinek ozemljitve. Skupaj s šamanskim bobnanjem nam to omogoči dosti globlja in močnejša potovanja v zavesti.

Nagual Uchu vas bo po korakih vodil skozi šamansko potovanje v lahkem transu v »zgornji svet«, da bi vzpostavili stik s svojim višjim jazom.

Višji jaz je »najboljša verzija vas samih«

 

Kaj je višji jaz?

Nagual Uchu pravi, da je višji jaz »najboljša verzija vas samih«. To je večno, vsemogočno, zavedno, inteligentno bitje. Kadar ste v stiku s svojim višjim jazom, ste v stiku z božanskim virom, z »vsem, kar je«. Uchu poudarja: »Ko imate direkten stik s svojim višjim jazom, ne potrebujete več nobenih knjig, tečajev, delavnic in učiteljev. To je vir vsega znanja, ki ga kadarkoli ste, ga in ga boste potrebovali.« Vsak ima svoj višji jaz!

Vaš višji jaz je tisti pravi vi, vaša esenca, vaša totalna, celostna zavest duše. Vaš »jaz«, ki ga poznate, ki živi tu na Zemlji, je samo projekcija zavesti vašega višjega jaza. Vaš višji jaz pozna vaše dušne dogovore in pogodbe, načrte, ki ste jih naredili pred inkarnacijo. V svojih rokah drži načrt vašega življenja. Biti sposoben komunicirati z njim je vedno dobra izbira!

 

high-self-2Poudarki delavnice:

  • Kaj je šamansko potovanje in kako potovati
  • Tehnike doseganja lahkega transa
  • Kaj je višji jaz
  • Kako kontaktirati svoj višji jaz
  • Koristi tega, da imate dober stik z višjim jazom
  • Uporaba šamanskega bobnanja za potovanja
  • Vodeno potovanje v zavesti v zgornji svet k višjemu jazu
  • Debata in deljenje izkušenj

Poskrbljeno je za prevod iz angleščine v slovenščino.

 

Uchu Dugi otok 2015 portraitKDO:

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni (Q’ero, Xingu, Shipibo, Kaxinawa Huni Kuin), s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

CENA:

 60 €

 

PRIJAVE:

 Obvezne so predhodne prijave na mail:

arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

 

POVEZAVE:  

http://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Pridružite se nam in prejmite starodavna znanja, ki jih z nami deli nagual Uchu!

Foto:

www.2empowerthyself.com

http://channelingerik.com