POZOR: Spremenili smo lokacijo dogodka!! Nova lokacija je objavljena spodaj. 

Kako aktivno “sanjati” svojo realnost.

Kot obljubljeno pričenjamo z delavnico šamanskega sanjanja, ki bo sestavljena iz 5 delov (srečanj). Nagual Uchu vam je pripravil 4 enodnevna srečanja in zadnje, peto, kjer bomo skupaj preživeli vikend. Na teh srečanjih vas bo učil umetnosti zavestnega sanjanja.

 S srečanji pričnemo decembra, srečevali se bomo približno enkrat mesečno. Prve 4 delavnice so predvsem teoretične. Uchu vas bo poučil o potrebnem ozadju šamanskega sanjanja, z vami delil starodavne sanjske tehnike in vaje ter vam dal domače naloge. Priporočljivo je delati zapiske. Na zadnjem srečanju bomo skupaj prespali in poskušali sanjati kolektivne sanje. Zadnje srečanje se bo verjetno zgodilo v juniju 2017.

shamandreaming 

“Imeti moč sanjanja pomeni biti udeležen v sami Kreaciji.

Pogumno sanjanje vam omogoči, da ustvarjate iz Vira, iz kvantne juhe vesolja, kjer vse obstaja v latentnem stanju potenciala. Za varuhe Zemlje sanjanje ni le sposobnost, ampak dolžnost. Dolžnost, ki jo moramo izvajati z milostjo in ljubeznijo, da bodo naši vnuki podedovali svet, v katerem bodo lahko živeli v miru in izobilju.

Šamani v Andih in Amazoniji verjamejo, da lahko dostopamo do te moči samo z dvigovanjem zavesti. Ko to storimo, se zavemo, da smo kot kaplja vode v ogromnem, božanskem oceanu. Smo jasno razločni in istočasno potopljeni v nekaj dosti večjega od nas samih. Samo in šele ko izkusimo našo povezavo z neskončnostjo, smo sposobni sanjati z močjo.

Varuhi Zemlje verjamejo, da ta svet sicer je resničen, ampak samo zato, ker smo ga mi »prisanjali« v bivanje. Kadar nam primanjkuje poguma, se moramo zadovoljiti s svetom, ki ga sanja naša kultura, naši geni – z nočno moro. Da bi lahko sanjali pogumno in si povrnili osebno moč, morate biti voljni uporabljati svoje srce, morate biti pripravljeni sprejeti zavestno odločitev, da boste sanjali svete sanje o radosti, miru, veličastnosti in življenju, ki si ga želite.« (Alberto Villoldo)

shamandrea02

 1. DELAVNICA:

 

PROGRAM:

Verjetno vsi že slutimo, da je s sanjami mogoče storiti mnogo več kot zgolj čakati, da se nam zgodijo in si jih poskušati zapomniti. V šamanskih kulturah je dobro znano, da preko sanj dostopamo do nivojev modrosti, ki nam preko drugih kanalov enostavno niso dostopni.

Proces sanjanja je ekspanzivna, ustvarjalna sila z neomejenim potencialom raziskovanja vesolja znotraj nas samih. Za šamane so sanje vir neskončne modrosti in razumevanja. Naša realnost je taka kot jo sanjamo. Zakaj ne bi sanjali z zavedanjem? Pridobite si osebno moč sanjati sebe tako kot ste si vedno želeli!

f-amanda-clark-6Snov delavnice:

 • Kako postati zavestni sanjalec / sanjalka
 • Kako razširiti zavest v stanju sanjanja
 • Postanite mojster svojih sanj
 • Naučite se vstopiti v kolektivne sanje z zavedanjem
 • Lucidno sanjanje
 • Starodavne tehnike za sanjanje
 • Jezik sanj
 • Kreativnost in zdravljenje v sanjah
 • Kako si bolje zapomniti sanje
 • Sejanje sanj
 • Razumevanje arhetipov
 • Telepatija v sanjah
 • Kako do notranje modrosti preko sanj
 • Napredne tehnike sanjanja svoje realnosti (manifestacija)

 

Za prevod iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno.

KDAJ?

Sobota, 10. december 2016

fountain-of-lifeOd 10.00h do 18.00 h (z odmorom za kosilo)

 

KJE?

Nova lokacija:

Parinama Center

Cesta na Brdo 85

1000 Ljubljana

www.parinama.si

KDO:

Uchu Dugi otok 2015 portraitNagual Uchu prihaja iz južne Amerike. Šamanizma se je izučil predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. V Argentini je deloval je v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn, ki je bila ženski nagual iz don Juanovega kroga. Živel je z raznimi indijanskimi plemeni kot so Q’ero Indijanci in Xingu, s katerimi še vedno vzdržuje redne stike in jih obiskuje. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, preživljal čas med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela s sanjami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi.

 

CENA PRVE DELAVNICE:

60 €

Vsa navodila glede plačila prejmete po prijavi.

 

PRIJAVE:

Interesa je veliko, število mest pa je omejeno. Zaradi tega so obvezne predhodne prijave na spodnji mail. Ob prijavi vam sporočimo, če so še prosta mesta. Hvala za razumevanje!

wsm-01arianasyard@gmail.com  (Tadeja Škorja)

 

 POVEZAVE:

http://nagual-uchu.com/blog/

http://www.arianasyard.com/

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Dobrodošli!

 

Fotografije: http://upliftconnect.com/, https://sevenintentions.wordpress.com/ , https://konekrusoskronos.files.wordpress.com , http://www.thefountainoflife.org/