dugi_otok 01Nagual Uchu, enotedenska šamanska delavnica na morju

 

Vabljeni ste, da za zaključek poletja preživite teden dni z nami, kjer bomo v prekrasnem morskem okolju spoznavali in prakticirali starodavne modrosti šamanizma.

 

Šamanizem je najstarejše ohranjeno duhovno izročilo človeštva. Prakticira se po vsem planetu več kot  20 000 let, bolj točna številka se giblje okrog 100 000 let. Uči nas, da je vse povezano, živo in ima duha. Smo del Matere Narave, nismo »nad« njo. Preko veličastne mreže obstoja smo vsi med seboj povezani na spiritualnem, emocionalnem, mentalnem in fizičnem nivoju.

Južnoameriški šaman Uchu bo teden dni na Dugem otoku posvetil praktični šamanski magiji dela z naravo.

Učil vas bo komunikacije s spiriti narave, dela z elementi: z vodo, zemljo, IMG_7386zrakom in ognjem. Učil vas bo enostavnih, a zelo močnih in učinkovitih šamanskih tehnik dela s kamni, drevesi, morjem, vetrom, sadjem… Z njimi zavestno z  močjo namere v svojo realnost privabimo željene spremembe in zdravljenje. S tem si vračamo in večamo svojo osebno moč. Delali bomo v lepem, mirnem zalivu, kjer nas okolje zelo podpira pri čutenju v najširšem pomenu besede.

 

Več o programu spodaj. Na koncu objave si lahko ogledate tudi album foto utrinkov delavnic iz preteklih let.

Program ni enak kot lansko leto. Tematski sklop je isti, delali pa bomo druge vaje in šli globlje ter dlje.

Izvajali bomo naprednejše tehnike, ki nas popeljejo globlje. Tečaj je primeren za vse: za tiste, ki ste že delali z nagualom Uchujem in tudi tiste, ki še niste. Ker delavnica ne bo na začetnem šamanskem nivoju, je zaželjeno (in dovolj), da ste se že prej ukvarjali z duhovnostjo ali so vas zanimale energije. Predznanje šamanizma sicer ni potrebno, Uchu vedno poskrbi, da vsi lahko sledijo.

6401-hotel-lukaKdaj?

24. september – 1. oktober 2016

Kje? 

Hotel Luka, Dugi otok, Hrvaška

http://www.hotelluka.hr/

Nastanjeni bomo predvsem v privat hišah ob koncu zaliva, kjer imamo mir in zasebnost. Možna je tudi nastanitev v hotelu (vse v istem zalivu). Za prehrano bo poskrbel Hotel Luka. Hotel Luka je star hotel in na Dugem otoku življenje teče drugače in bolj počasi.

Uchu Dugi otok 2015 portraitKdo?

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. V šamanizmu se je izuril predvsem v Mehiki, Peruju, kjer je živel z Indijanci, in Braziliji. V Argentini je deloval v istih krogih kot pisatelj Carlos Castaneda in delal z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, dlje časa živel v Indiji in med afriškimi ter sibirskimi šamani ter si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjem življenju v 21. stoletju. Več kot 20 let Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja po vsem svetu. Trenutno živi in deluje v Evropi.

Kaj?

Tisočletja nazaj so naši predniki živeli in utripali v pulzu narave. Zavedali so se, da je vse živo in da stvarstvo ves čas govori z nami. Šamani so kot duhovni vodje in zdravilci skupnosti vedeli, da so skrivnosti zapisane v jeziku narave in so ga znali govoriti.

Nagual Uchu bo posvetil šamansko delavnico delu in zdravljenju s silami narave. Kaj je magija Zemlje? Preprosto umetnost dela z naravo in njenimi mnogimi oblikami okrog nas, da bi lahko dosegli željene spremembe v svoji realnosti in pomagali sebi in ljudem okrog nas.

DO 027Uchu je svoje srčno poslanstvo posvetil temu, da ljudem širi zavedanje in jim vrača osebno moč. Magije Zemlje vam ne bo na dolgo razlagal, temveč vas bo skozi praktično delo potisnil naravnost vanjo, da boste lahko sami raziskovali, kako deluje.

 

Enostavne, a izredno močne in učinkovite stare šamanske tehnike izvirajo od preprostih ljudi iz časov, ko je bilo vse, kar so potrebovali za življenje, naravno in izdelano ročno. To so bili ljudje, ki so živeli in dihali z Zemljo. Zapustili so nam bogato dediščino, ki se je žal v naši družbi s časom v veliki meri izgubila in bila zelo zatirana. Ljudi, ki sami z zavedanjem vplivajo na svojo osebno realnost, namreč ni lahko kontrolirati.

Uchu vas bo vodil skozi sklope tematskih vaj:

  • Kako razbrati sporočila Velikega Duha (višjega jaza, vodnikov…) preko dela z elementi: zemljo, vodo, ognjem in zrakom
  • Šamanske zdravilske tehnike, pri katerih uporabljamo orodja iz narave: jabolka, krompir, kamne, veje, drevesa, prst itd (npr. kako se znebiti glavobola na ta način)
  • Vaje za širjenje zavedanja, prisotnosti in fokusa
  • Šamanska potovanja v zavesti / izkušnje multidimenzionalne realnosti
  • Ognjena ceremonija
  • Šamansko bobnanje

Tisti, ki ga poznate, veste, da Uchu vidi in bere energije. Program prilagaja skupini in posameznikom v njej glede na potrebe prisotnih.

DO 037Naš program vedno vsebuje vsaj eno nočno ognjeno ceremonijo s šamanskim bobnanjem. Ogenj je element očiščenja in hitre transformacije. Naše stare zgodbe in drame, ki nam ne služijo več, odložimo vanj, da jih transformira, prečisti in porodi novo energijo. To naredimo s hvaležnostjo. Zahvalimo se za vse naše pretekle izkušnje in učenja in jih skozi ogenj predamo Velikemu Duhu. To nam omogoča globoko zdravljenje na dušnem nivoju. Ves proces zelo podpre bobnanje. Za domorodna ljudstva je boben sveti instrument, ki se po vsem planetu uporablja za doseganja spremenjenih stanj zavesti in transa.

Za prevajanje iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno!

 

Cena:

Cena enotedenske delavnice sestoji iz dveh delov:

  • Prvi del cene je del za šamansko delavnico, ki ga pred odhodom poravnate na naš TRR na RoArt d.o.o.
  • Drugi del sestoji iz dela za bivanje in prehrano ter je odvisen od tipa vaše nastanitve. Del za bivanje in prehrano poravnate v gotovini ob prihodu na recepciji hotela Luka.

Ceno za šamansko delavnico je možno po dogovoru poravnati tudi v obrokih pred odhodom.

Cena šamanske delavnice:

170 €

Cena  vključuje 6 dni šamanske delavnice, ki traja 3 do 4 ure na dan, in vsaj eno ognjeno ceremonijo s šamanskim bobnanjem. Iz izkušenj se ognjene ceremonije po želji udeležencev izvajajo tudi po večkrat. Zberemo se okrog ognja in zaigramo na instrumente, zaplešemo in slavimo življenje.

Del cene za šamansko delavnico poravnate ob prijavi (lahko v obrokih pred odhodom) na spodnji TRR. S tem si zagotovite mesto.

RoArt d.o.o.

Izobraževanje, storitve in trgovina

Orle 47 A, 1291 Škofljica

IBAN: SI56051008010120681 pri Abanka Vipa d.d.

BIC: ABANSI2X

Račun vam bomo poslali naknadno po plačilu. Vkolikor se dogodka nato ne morete udeležiti, vam nakazan denar vrnemo, pri čemer si pridržimo 5€ za administracijske in režijske stroške.

DO 029Na delavnico se prijavite in vse informacije glede vsebine dobite pri osebi:

Tadeja Škorja

arianasyard@gmail.com

Tel.: 00 386 41 504 665

Cena za nastanitev in poln penzion (3 obroki dnevno) za 1 teden na osebo:  

Odvisna od tipa nastanitve. Cene veljajo za 1 osebo. Znesek poravnate ob prihodu v hotel.

Soba za 3 osebe:                                                                                           215,60 €

Soba za 3 osebe z balkonom s pogledom na morje:                              233,10 €

 

Soba za 2 osebi:                                                                                             231,00 €

Soba za 2 osebi z balkonom s pogledom na morje:                                248,50 €

 

Soba za 1 osebo:                                                                                           308,00 €

Soba za 1 osebo z balkonom s pogledom na morje:                              325,50 €

 

DO 052Glede nastanitev se obrnite na naša soorganizatorja Žigo Snoja in Dušana Vodlana.

Žiga Snoj:

zigolas@gmail.com

Tel.: 00 386 41 592 169

 

Dušan Vodlan:

dvodlan@gmail.com

Tel.: 00 386 40 663 059

 

Možnost prevoza:

Imate možnost prevoza s kombijem ali avtobusom za ceno 60€ v obe smeri. Za prevoz s kombijem ali avtobusom se dogovarjajte z gospodom Dušanom Vodlanom:

Dušan Vodlan:  mobilnik: 040 663 059          Email:  dvodlan@gmail.com

 

DO 018Informacije in prijave:

Prijave obvezno preko maila:

arianasyard@gmail.com

Tadeja Škorja: 041 504 665

Več:

Uchujev Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism:

https://www.facebook.com/pages/Nagual-UCHU-Modern-Shamanism/525720587508802

Uchujev blog:

nagual-uchu.com/blog

TOPLO VABLJENI!

Utrinki iz prejšnjih delavnic: Foto: Robert Ograjenšek

DO 080 Uchu and Tadeja hug

DO 024

DO 006

DO 077 sveca

DO 071 jabolko

DO 062 krompir

DO 054

DO 030

IMG_7931

IMG_7648

IMG_7528

DO 035AU bobni

DO 078 skupinska

DO 045