Šamansko praznovanje solsticija: potovanje v prejšnja življenja, energetska zaščita in ognjena ceremonija

SOL 063Skozi vso zgodovino je imel poletni solsticij velik pomen za vsa ljudstva tega planeta. To je čas, ko častimo začetek poletja. To je čas, ko se obrnemo k svojim spečim potencialom in stopimo na pot prebujenja.

Ob času solsticija je vela med realnostmi najtanjša, zato se je nagual Uchu odločil, da bo letošnje šamansko praznovanje solsticija namenjeno resnemu delu na sebi:

  • potovanju v prejšnja življenja
  • ustvarjanju zaščite pred negativnimi energijami in napadi
  • nočni ognjeni ceremoniji s šamanskim bobnanjem (več spodaj)

Munay Ki 80

Kdaj? 

Sobota 25. junij – nedelja 26. junij 2016

Dobimo se v soboto zjutraj in zaključimo v nedeljo popoldne.

 

Kje?

Dujceva domacija 01Gostoljubno, lepo okolje kraške narave:

Dujčeva domačija

Škoflje 33

6271 Vremski Britof

http://www.dujceva.si/

Na voljo so nam nastanitve v sobah po 2 ali 3 ljudje skupaj –  do zapolnitve postelj. Ali pa: nočitev v templju (prostoru za delavnico) ali v šotoru v kampu zraven domačije za nekoliko nižjo ceno (glej rubriko cene).

 

Uchu Dugi otok 2015 portraitKdo?

Nagual Uchu prihaja iz južne Amerike. V šamanizmu se je izuril predvsem v Mehiki, Peruju in Braziliji. Deloval je v istih krogih kot Carlos Castaneda in delal skupaj z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, živel tudi med afriškimi in sibirskimi šamani in si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjiku 21. stoletja. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja, po vsem svetu. Trenutno živi in poučuje v Evropi. Je zakladnica znanj in opazno spreminja življenja ljudi, s katerimi je prišel v stik.

 

MK 01Kaj?

 

Ta posebni čas bomo izkoristili za globoko delo na sebi. Nagual Uchu vas bo popeljal na šamansko potovanje onkraj zgolj tega življenja – potovanje v pretekla življenja. Namen potovanja je dostop do moči, modrosti in izkušenj vaše duše iz preteklih življenj, da bi lažje razumeli in reševali težave, blokade in specifične situacije v tem življenju.

Uchu vam bo tudi pokazal, kako narediti zaščito pred negativnimi energijami, katerim smo izpostavljeni ves čas v našem vsakdanjiku, večinoma nezavedno. Vibracije, misli in čustva drugih ljudi okrog nas se prepletajo z našimi in včasih se nam zgodi, da smo izčrpani, brezvoljni, tesnobni, prestrašeni itd, ne da bi vedno vedeli, zakaj. Učili se bomo, kako zaščititi svojo osebno energijo pred neželjenimi vplivi in ohranjati psiho čisto in močno.

Uchu vam bo pokazal tudi enostavno, učinkovito tehniko zaščite sebe in svojih bližnjih pred zlonamernimi energijskimi napadi, s katerimi nam nekdo zavestno poskuša škodovati. Ustvarjali bomo ščit pred zlonamernimi vplivi.

Munay Ki April 45Zvečer bomo skupaj odšli na velik travnik ob reki, kjer nas čaka šamanska ognjena ceremonija ob kresu s šamanskim bobnanjem. Ogenj je element hitre preobrazbe. Naše stare zgodbe in drame, ki nam ne služijo več, odložimo vanj, da jih transformira, prečisti in porodi novo energijo. To naredimo s hvaležnostjo. Zahvalimo se za vse naše pretekle izkušnje in učenja in jih skozi ogenj predamo Velikemu Duhu. To nam omogoča globoko zdravljenje na dušnem nivoju. Ves proces zelo podpre bobnanje. Za domorodna ljudstva je boben sveti instrument, ki se po vsem planetu uporablja za doseganja spremenjenih stanj zavesti in transa.

Tisti, ki že poznate naguala Uchuja, veste, da vidi in bere energije skupine ter vedno da ljudem točno tisto, kar potrebujejo. Program se prilagaja skupini in potrebam udeležencev.

Munay Ki 54Za prevajanje iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno!

 

Cena:

210 € z nastanitvijo v sobah (do zapolnitve kapacitet)

190 € z nastanitvijo v templju (prostoru za delavnico) ali šotoru  v kampu pri domačiji.

 

2015-04-19 12.38.04V ceno je vključeno:

  • Dvodnevna šamanska delavnica po zgoraj opisanem programu
  • Ognjena ceremonija s šamanskim bobnanjem
  • Nočitev (soba, tempelj ali šotor)
  • 4 obroki: v soboto kosilo in večerja, v nedeljo zajtrk in kosilo
  • Turistična taksa

 

Informacije in prijave na:

Obvezne so prijave na mail:

Uchu Darwin Elisaarianasyard@gmail.com

Več o nagualu Uchuju:

nagual-uchu.com/blog

Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism

 

Prisrčno vabljeni, da z nami preživite čaroben vikend!