Munay-Ki iniciacije Q’ero Indijancev za transformacijo

BillieAndDonF_HeadToHead

 Munay-Ki so sveti obredi Q’ero Indijancev, potomcev Inkov iz Andov v Peruju. Munay-Ki je izraz iz Quechua jezika in pomeni »ljubim te takega kot si«.

Tradicionalno so te iniciacije podelili samo učencem, ki so se nanje pripravljali več let. Prejeli so jih le t.i. varuhi visoke modrosti v Ameriki. Q’ero starešine zdaj poudarjajo, da smo na kritičnem prelomu človeške zgodovine in da je treba obrede deliti s čim večjim številom ljudi. Odločili so se, da jih bodo širili naprej tudi med zahodnjaki.

Nagual Uchu je v svoji mladosti nekaj časa živel s Q’ero Indijanci in prejel 9 iniciacij od njih. Kasneje je Alberto Villoldo ustvaril novo verzijo Munay-Ki iniciacij, vendar pa bo Uchu rituale izvedel nekoliko drugače od Villolda, in sicer bližje načinu, na katerega jih je v Andih prejel on sam.

Munay Ki 72AU

 

Obredi 5 do 9:

 V drugem delu iniciacij vam bo Uchu predal preostalih 5 obredov. Munay-Ki se aktivira skozi ogenj, tako da nas zvečer čaka ognjena ceremonija v počastitev novih energij in prebujanj potencialov. Na ceremoniji bosta bobnala dva vrhunska bobnarja.

 

  1. Obred varuha dneva: Varuhi dneva so bili mojstri starodavnih kamnitih oltarjev na svetih krajih po vsem planetu. Obred vas poveže z linijo šamanov iz preteklosti. Po legendah so varuhi dneva skrbeli, da so ljudje živeli v harmoniji z Zemljo in so častili ženski božanski princip. Ponavadi so bili ženske. Iniciacija sproži proces zdravljenja ženskega božanskega principa v vas in vam pomaga stopati onkraj strahu v stanju notranjega miru.

 

  1. Obred varuha modrosti: V legendah Q’ero Indijancev starodavna modrost prebiva v visokih gorah – apus, kar pomeni duh gora. Linija varuhov modrosti je linija zdravilcev iz preteklosti, ki so premagali smrt in se gibali v realmih onkraj časa. Obred vam pomaga stopiti onkraj časa in okusiti neskončnost. Z obredom se povežete z moškim božanskim principom v sebi.

 

  1. Obred varuha Zemlje: Obred vas poveže z linijo arhangelov, ki so varuhi naše galaksije. Pomaga se vam naučiti stopati po poteh vidcev in sanjati realnost tako, kot jo želite.

 

  1. Obred varuha zvezd: Po prejetju tega obreda se fizično telo začne razvijati v telo svetlobnega človeka. Upočasni se proces staranja in okrepi imunski sistem. Postanete skrbnik prihodnosti in prihodnjih generacij.

 

  1. Obred kreatorja (varuha Duha): V sebi prebudite luč božanskosti in skrb za vso kreacijo, od zrna peska do galaksij vesolja. Ko spoznamo, da ko-kreiramo svoja življenja in ne zgolj čakamo, da se zgodijo, se sprosti nov vir energije in življenje vidimo drugače.

 

Munay Ki 48 AUDobrobiti Munay-Ki iniciacij:

Na iniciacije starešine gledajo kot na naslednji korak v evoluciji človeštva. Z njimi se ponastavi in uglasi naš živčni sistem in stanje zavesti. Z obredi se zavežemo k temu, da bomo postali zavedni, modri posamezniki, ki v svojih rokah držijo svojo osebno moč in odgovornost.

Iniciacije aktivirajo svetlobno energijsko polje, zdravijo travme iz preteklosti, nas očistijo, dvignejo nivo vibracije in olajšajo komunikacijo s svetlobnimi bitji – vodniki. Preko njih znova dostopamo/se spomnimo zgodb človeštva, ki jih nismo izkusili direktno, a so kljub temu naše. Človeško svetlobno energijsko polje obdaja fizično telo in vpliva nanj na enak način kot magnet vpliva na kovinske opilke na steklu. Svetlobno polje je software, ki informira DNA, katera je naš hardware (trdi disk). To nam pomaga ustvariti nova telesa, ki se drugače starajo, drugače zdravijo in drugače umirajo. Izostrijo se nam čuti in bolj smo prizemljeni.

Tovrstni obredi so skupni vsem šamanskim tradicijam v takih in drugačnih oblikah in variacijah.

Munay Ki 55

Ob tem posebnem dogodku smo vam pripravili še:

Za globlje in bolj intenzivno doživljanje ritualov smo vam pripravili še poseben program za počastitev vaših iniciacij.

Medtem ko bo Uchu delal z vsakim posamezno bo potekala delavnica filcanja z Andrejo Sivec. Izdelali boste vrečico za svoj Pi kamen, katerega vam bo dal Uchu. Vrečka bo vaše osebno šamansko čarobno orodje.

V programu je tudi delavnica bobnanja z dvema priznanima, zelo kvalitetnima slovenskima bobnarjema, Andrejem Hrvatinom in Žigom Šercerjem, ki vas bosta naučila osnov bobnanja in različnih ritmov v prelepem naravnem okolju Dujčeve domačije.

Zvečer bomo imeli ognjeno ceremonijo za aktivacijo in počastitev prejetja 9 ritualov Munay Ki.

 

DO 035AU bobniKdaj?

Iniciacije – rituali 5 do 9:

5. – 6. december 2015

Od 9h zjutraj v soboto do nedelje pozno popoldne.

 

 

Dujceva domacija 01Kje?

Dujčeva domačija

Škoflje 33

6271 Vremski Britof

http://www.dujceva.si/

 

Cena:

260€

Munay Ki filcanje 04AUCena zajema:

  • Prejetje preostalih 5 obredov Munay Ki iniciacij
  • Nočitev
  • 4 obroke: v soboto kosilo in večerjo, v nedeljo zajtrk in kosilo
  • Delavnico filcanja
  • Ognjeno ceremonijo
  • Bobnarsko delavnico
  • Turistično takso

 

Prijave:

Skupina je že oblikovana, tako da se vam ni treba ponovno prijavljati.

 

Več o Uchuju:

nagual-uchu.com/blog

Facebook:

Nagual Uchu – Modern Shamanism

Foto: Robert Ograjenšek, reiki-courses-wales.co.uk