Vabljeni ste, da preživite teden dni z nami, kjer bomo v prekrasnem morskem okolju spoznavali in prakticirali t.i. urbani šamanizem – starodavne modrosti, prilagojene današnjemu načinu življenja.

Včasih so šamani živeli v vaseh, gorah, v majhnih skupnostih. Imeli so 2 ali 3 vajence, kar je zadostovalo za potrebe skupnosti. Danes milijoni ljudi živijo v urbanih okoljih, kjer potrebe po t.i. urbanih šamanih, ki bi pomagali vzdrževati harmonično, zdravo eksistenco, hitro naraščajo. Ne oklevajte in se nam pridružite!

Letošnjo tedensko delavnico bo Uchu posvetil predvsem praktičnemu delu z naravo, komunikacijo z duhovi narave in delu z elementi: ognjem, zemljo, zrakom in vodo. Okolje tam nas zelo podpira pri teh praksah.

dugi_otok 01

 

Šamanizem je najstarejše spiritualno izročilo človeštva, ki je ostalo živo in se prakticira po svetu vse do današnjih dni. Uči nas, da je vse povezano, živo in ima duha. Smo del Matere Narave, nismo »nad« njo. Preko veličastne mreže obstoja smo vsi med seboj povezani na spiritualnem, emocionalnem, mentalnem in fizičnem nivoju.

Šamanizem je popoln za skeptike, ker v celoti temelji na lastnih izkušnjah človeka, na praksi. Od tistih, ki se ukvarjajo z njim, ne zahteva, da bi v karkoli slepo verjeli. Nasprotno, potisne jih naravnost v lastno preizkušanje in izkušanje. Ne pozna dogm in posrednikov. Šamanizem ni religija niti filozofija. Je osebni, duhovni proces, ki temelji na direktni povezavi z »Velikim Duhom«.

 

6401-hotel-lukaKje?       

Hotel Luka, Dugi otok, Hrvaška

http://www.hotelluka.hr/

Nastanjeni bomo predvsem v privat hišah ob koncu zaliva, kjer imamo mir in zasebnost. Za prehrano bo poskrbel Hotel Luka. Hotel Luka je star hotel in na Dugem otoku življenje teče drugače in bolj počasi, tako da ne pričakujte luksuza in petih zvezdic.

Uchu Dugi otok 2015 portraitKdaj?        

19. do 26. september 2015

 

Kdo?

Nagual Uchu se je izuril v šamanizmu predvsem v Mehiki, Peruju, kjer je živel z Indijanci, in Braziliji. Deloval je v istih krogih kot Carlos Castaneda in delal z Merilyn Tunneshende, ki je bila ženski nagual iz Don Juanovega kroga. Kasneje je dolga leta potoval po svetu, dlje časa živel v Indiji in med afriškimi šamani ter si pridobil dragocene izkušnje na področju dela z energijami.

 

Starodavna znanja je povezal in integriral v t.i. urbani, moderni šamanizem, uporaben v našem vsakdanjem življenju v 21. stoletju. Zadnji dve desetletji Uchu poučuje starodavne šamanske tehnike, prilagojene modernemu načinu življenja po vsem svetu. Trenutno živi in deluje v Sloveniji.

 

IMG_7386Kaj?

Uchu bo udeležence seminarja vodil skozi serije praktičnih vaj:

–          Uchu bo v prelepem morskem okolju odvodil tedenski program, kjer bo poudarek na naši povezavi z Zemljo in s samim seboj. Delali bomo s silami in elementi narave: z zemljo, vodo, vetrom, drevesi, ognjem, gorami, kamni, rastlinami… Uchu bo z nami delil starodavne šamanske tehnike in orodja za komunikacijo z duhovi narave.

–          Vaje za širjenje zavedanja

–           Delo z elementi (ogenj, voda, zrak, zemlja)

–          Šamanska potovanja/izkušnje multidimenzionalnih realnosti

–           Starodavne ceremonije / ustaviti svet

–           Ognjena ceremonija

–           Šamansko bobnanje – z nami bo delal eden najboljših slovenskih bobnarjev Uroš Srpčič

–           In še kaj: ravnali se bomo po navdihu, energijah in potrebah skupine

 

Cena:

Cena za 1 teden bivanja s polnim penzionom in 6 dnevnim dopoldanskim seminarjem (3 do 4 ure na dan) je 350€ vse skupaj.

Del cene, ki zajema ceno Uchujevega seminarja, ob prijavi poravnate vnaprej na TRR – znaša 153,00 €. S tem si zagotovite mesto.

RoArt d.o.o.

Izobraževanje, storitve in trgovina

Orle 47 A

1291 Škofljica

SI56051008010120681 pri Abanka Vipa d.d.

Kot sklic lahko navedete »Dugi otok« in datum vplačila. Račun vam bomo poslali naknadno po plačilu. Vkolikor se dogodka nato ne morete udeležiti, vam nakazan denar vrnemo, pri čemer si pridržimo 5€ za administracijske stroške. Vrnjenih tako dobite 148€.

Preostanek plačila (197€) nato v gotovini poravnate na recepciji v Hotelu Luka ob prihodu.

IMG_7685

Prevoz:

Na Dugi otok pridete lahko z lastnim prevozom, imate pa tudi možnost prevoza s kombijem ali avtobusom za ceno 60€ v obe smeri. Za udeležence lanskega Uchujevega seminarja na Dugem otoku je cena organiziranega prevoza 50€.

Za prevoz s kombijem ali avtobusom se dogovarjajte z gospodom Dušanom Vodlanom:

Dušan Vodlan:  mobilnik: 040 663 059          Email:  dvodlan@gmail.com

 

Informacije in prijave:

Prijave obvezno preko maila:

arianasyard@gmail.com

Tadeja Škorja: 041 504 665

 

IMG_7940 AUVeč:

Uchujev Facebook: Nagual Uchu – Modern Shamanism:

https://www.facebook.com/pages/Nagual-UCHU-Modern-Shamanism/525720587508802

Uchujev blog:

nagual-uchu.com/blog

TOPLO VABLJENI!