Prijetno ste nas presenetili z velikim odzivom na Johnovo delavnico za 21. 2. 2015, ki je polna. Ker je še nekaj interesa, sva se z Johnom odločila, da vam pripraviva še eno delavnico v nedeljo, 22. 2. 2015 z enakim programom, če bo dovolj prijavljenih. Tako da imate možnost priti še v nedeljo, 22. 2. 2015. Pišite mi na: arianasyard@gmail.com  

POZOR: lokacija sicer ne bo ista, bo pa ravno tako v okolici Ljubljane v velikem, svetlem prostoru z razgledom. 🙂 Vsa navodila vam posredujem ob prijavi.

Hvala vam in lep dan!

 

Posebna priložnost delati z enim najboljših angleških trenerjev življenjskih veščin (life skills coach)

JohnC4

 

Kaj je intuicija? Obstaja mnogo razlag, pa vendar je ne moremo ujeti v eno točno definicijo. »Intuicija je sposobnost fino uglasiti se, slišati to, kar že vemo v svojih srcih.« pravi John Christian.

Naša družba je naravnana izredno razumsko, logično, deduktivno – poudarja se pomen racionalne inteligence. Pa vendar je ravno intuitivna inteligenca tista, preko katere dostopamo do stvari, ki naredijo naše življenje polno in srečno in je pogosto vir napredka (tehnološke iznajdbe v trenutkih intuicije).

Kako izbrati najboljše delo zase?

Kako prepoznati komplementarnega partnerja?

Kako reševati konfliktne situacije, kak pristop izbrati za različne osebe?

Pri vsem tem in mnogo drugih stvareh nam je dragocen vodnik ravno intuicija, »občutek v drobovju«. Je tihi glas znotraj nas samih, ki ga ponavadi preslišimo.

Intuicija je sposobnost fino uglasiti se, slišati to, kar že vemo v svojih srcih.


Kdaj?

V soboto, 21. 2. 2015

Od 10h do 18h (z daljšim odmorom za kosilo).

Za prevajanje iz angleščine v slovenščino je poskrbljeno.

Naša družba je naravnana izredno razumsko, logično. Pa vendar je ravno intuitivna inteligenca tista, preko katere dostopamo do stvari, ki naredijo naše življenje polno in srečno.


Kje?

Prostori Familylab Slovenija

Zaloška 54

1000 Ljubljana

Kdo?

John Christian kot intuitivni učenec se je v zgodnjem otroštvu srečal z izzivom v šolskem sistemu, ki ni podpiral takih otrok kot je bil on. Odlikujejo ga tankočutnost in izreden dar intuicije in uvidov, ki jih zgolj razum ne more pojasniti.

John je britanski igralec, pevec, komik, trener življenjskih veščin, voditelj duhovnih seminarjev z dolgoletnimi izkušnjami, učitelj joge in še marsikaj. Učil se je od velikih imen kot je japonska budistična mojstrica Tamosan, Paul Solomon in Sir George Trevelyan.  Kako sem ga spoznala si lahko preberete tukaj:

http://slo.arianasyard.com/2015/01/27/kako-sem-spoznala-johna-christiana/

Ponavadi vemo, kaj je najbolje za nas, a si ne zaupamo in tega ne naredimo.

 Johnova stran:

www.johnchristianseminars.com

 

 

Program:

Workshop Pašman Fcb 01 JC»Vsi imamo tihi glas intuicije, ki leži globoko v naši zavesti. Preko zaupanja vase in prave prakse lahko streniramo logično funkcijo uma, da sodeluje v harmoniji z višjim aspektom intuitivne inteligence. Ponavadi vemo, kaj je najbolje za nas, a si ne zaupamo in tega ne naredimo. Trenutno kondicioniranje s strani družbe situacijo še poslabšuje, ko stres (in ne notranji mir!) postane normalen, pričakovan način življenja. Izgubili smo stare nauke modrosti naših prednikovi, stara znanja šol misterijev, ki so posameznika obravnavala celostno. Učili so nas osebne odgovornosti za svojo vsako misel, čustvo, odločitev in odnose, ki jih kreiramo. Človeštvo se mora nujno vrniti k tem starim znanjem!« pravi John. In še: »Kot pravijo veliki modreci zgodovine: najprej poiščite tisto resnico, ki ste jo skrili globoko v svoje srce.«

 

Tehnike, ki jih bomo delali na delavnici, so enostavne in praktične:

–          Dobički tega, da razvijate svojo intuicijo

–          Zaupati svoji intuiciji kot višjemu aspektu inteligence

–          Praktične, učinkovite VAJE za izkušanje svoje intuitivne inteligence

–          7 zlatih ključev efektivnega življenja: alkimistova mistična pot k samorealizaciji

–          Kako kreirati osrečujoče odnose s seboj in drugimi s pomočjo integracije intuicije in uma

–          Prepoznavati razliko med fizičnimi čuti in bolj subtilnimi čuti (6. čut)

–          Aplikacije intuitivne inteligence v vsakodnevno življenje

»Prevzeti osebno odgovornost zase ni nekaj težkega, kompleksnega in neprijetnega. Gre za tisti trenutek, ko se odločimo, da ne bomo več žrtve svojih misli, občutkov in dejanj. Božanska inteligenca nas takrat lahko vodi onkraj sistemov svojih starih prepričanj v izkustvo našega naravnega stanja živosti, ljubezni in moči.« (John Christian)

jwc 11Program ni fiskno določen in se prilagaja potrebam in interesom skupine.

Cena:

60€

Informacije in prijave na:

arianasyard@gmail.com

 

Če želite spoznati Johna, vabljeni tudi na BREZPLAČEN večer v knjižnico Fužine, dne 16. 2. 2015, kjer bo John govoril o svojih duhovnih, meditacijskih trekingih v Himalaji:

http://slo.arianasyard.com/2015/01/27/john-christian-v-knjiznici-fuzine-brezplacno-predavanje-o-meditacijskih-trekingih-v-himalaji-16-2-2015/

Lahko delate z  Johnom tudi individualno in pridete na osebno srečanje ali na intuitivni, življenjski reading, ki ga John izvaja s pomočjo kart. Za vse informacije se obrnite na zgornji mail.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu!