WS Fire C1Bliža se poletje, čas razcveta in zorenja.

Za čarobni poletni čas sva vam z Uchujem pripravila vikend delavnico pod Javornikom pri Idriji. Dobili se bomo na samotni kmetiji sredi neokrnjene narave, kjer se bomo 2 dneva lahko posvečali stiku z naravo in samim seboj preko starodavnih šamanskih modrosti.


Kdaj?

Sobota, 28. junij 2014 od 10h

Nedelja, 29. junij 2014 do približno 18h

WS Fire C2Kaj?

Nagual Uchu iz južne Amerike si je svoje bogato znanje pridobil v letih šamanskega urjenja v Braziliji, Mehiki in Peruju (kjer je živel z Indijanci) ter 15 let potoval po celem planetu. Živel je tudi v Indiji in med afriškimi šamani in je mojster dela z energijami. Ljudi najraje poučuje moderni, urbani šamanizem, ki je tradicionalne modrosti prilagodil današnjemu načinu življenja.

Udeleženci delavnice se boste spoznali z osnovami tradicionalnega in urbanega šamanizma. Uchu bo predstavil paralelne, energijske realnosti in nas v vodenem potovanju v zavesti popeljal v t.i. spodnji svet k vašemu živalskemu vodniku. Večji del delavnice pa bo posvečen sveti ognjeni ceremoniji, pri kateri se bomo zbrali okrog ognja.

Fire Ceremony 03Živali moči

V spodnjem svetu bomo delali z živalmi moči. Tisti, ki boste z nami prvič, boste srečali in spoznali svojo osebno žival moči in se seznanili s tem, kaj sploh je in kako delati z njo. Tisti, ki ste že delali z nami: z živaljo moči se odnos goji redno. Za srečanje si lahko postavite namero in razlog, zakaj greste v spodnji svet in kaj želite vprašati oziroma izvedeti od svojega živalskega vodnika.

Ognjena ceremonija

 

Javornik 02

Ognjena ceremonija nam omogoči začutiti povezavo s svojo dušo, s svojim bistvom. Spomni nas na čase, ko smo ljudje tisočletja sedeli skupaj okoli ognja skozi zgodovino, povezani.


Ogenj je element hitre transformacije. Skozi ceremonijo spustimo svoje stare travme in drame, se obnovimo, simbolično prerodimo. Skozi ogenj počastimo svoje stare lekcije, stare sisteme prepričanj in se jim zahvalimo za njihova učenja. Nato jih spustimo v sveti ogenj in jih predamo Velikemu Duhu (vsemu, kar je, bogu, kakor vam ljubo). Ko spustite stare vzorce in lekcije v ogenj, se sproži proces globokega zdravljenja duše. Ni vam več treba izkušati svojih starih izzivov in težav znova in znova v tej realnosti.

Po ognjeni ceremoniji bomo še skupaj posedeli v krogu ob ognju in po navdihu morda kaj zaigrali in zapeli, ter uživali v poletni noči. Upajmo, da nam bo vreme naklonjeno! 🙂 

Program Uchu prilagaja energiji skupine. Vedno pa pripravi izredno zanimiv, pester program različnih vsebin. Tokrat bo še toliko bolj intenzivno, ker bomo delali v naravi. 

Kje?

Posestvo pod Javornikom pri Idriji (na fotografijah). 

Dobimo se v soboto, 28. junija ob 10h v Črnem Vrhu nad Idrijo na glavnem parkirišču in potem skupaj nadaljujemo. 

Podrobna navodila ob prijavi.

Namestitev:

Hrana:

V ceni delavnice je vključena delavnica, prevajanje, prenočišče in prehrana. In sicer: prvi dan kosilo in večerja, drugi dan zajtrk, kosilo in lahek večerni prigrizek ob koncu delavnice. 

Spanje:

Na voljo nam je uporaba hiše in več poslopij okoli – avtentičnih lesenih skednjev. Imamo elektriko, vodo in toaletne prostore. Za spanje imamo na voljo sobo v hiši ali postavitev šotora na travniku. Postelj ni: prinesite spalne vreče, podlage za ležanje, napihljive blazine ali jogije, ki se uporabljajo za kampiranje, da si naredimo noč udobno. Kdor raje spi v šotoru zunaj, naj prinese šotor ali nam sporoči, da poskusimo dobiti zadostno število šotorov. 

Javornik 04Cena

Odvisna je od števila prijavljenih udeležencev.

10 – 14 ljudi: 180€

15 in več:  160€

Informacije in prijave na: 

arianasyard@gmail.com 

Do vključno 23. 6. 2014

Pridite, veseli bomo skupnih čarobnih trenutkov povezanosti ob ognju!