Pozdravljeni, udeleženci naših šamanskih delavnic!

Prišlo je toplo vreme, ki se ga je Uchu zelo razveselil, ker nam omogoča delo zunaj. Večina šamanskih ritualov in ceremonij se namreč izvaja v naravi. Za tokratno, pomladno šamansko srečanje nam je Uchu pripravil nekaj posebnega: zdaj se začne zares! Delo na sebi na šamanski način: spoznali boste začetke RDEČE POTI šamanizma.

TWSKdaj?

Kot ponavadi sta na voljo 2 termina z istim programom zaradi velikosti skupine. Izberite si tistega, ki vam bolj ustreza, in mi ga sporočite, prosim na spodnji mail!

Sobota, 24. maj 2014

Sobota, 7. junij 2014

Od 9.00 do 18.00, vmes daljši odmor za kosilo.

Kosilo ni všteto v ceno delavnice, vendar pa imamo možnost kositi v odlični gostilnici Orle, kjer nam bom priskrbela rezervacijo.

Kje?

Gasilski dom Orle

vas Orle nad Rudnikom v Ljubljani (5 minut od nakupovalne zone Rudnik)

Podrobna navodila ob prijavi

Cena: 40€

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaj?

Vodeno šamansko potovanje v zavesti bo tokrat vodilo v zgornji svet. Namenjeno bo pogovoru s svojim Višjim jazom preden gremo na delo v Krogu zvezdne device.

Nato vas bo Uchu začel seznanjati s stopanjem po rdeči poti šamanizma. Rdeča pot zavzema smer sever-jug (mentalno – čustveno) v medicinskem kolesu in pomeni intenzivno pot navznoter, soočanje s svojimi sencami, ozaveščanje tega, kar nas v življenju ovira…

V enem delu delavnice bomo šli v gozd in skupaj naredili medicinsko kolo iz kamnov. Začeli bomo z vajami znotraj tega kolesa – in sicer vajami “Star Maiden Circle” (kroga zvezdne device). 

S seboj prinesite zvezek, pisalo in podlago, na kateri boste lahko v gozdu na terenu delali zapiske. 

Vaje kroga zvezdne device so dolgotrajen proces, ki ga ne moremo končati na enem srečanju. Dobili boste potrebna navodila za dokončati sami in morda se, če bo interes, spet dobimo in nadaljujemo isti proces tudi skupaj.

Program ni fiksno določen, sam tok in vrstni red se bo prilagajal skupini in energijam dneva.

Prijave:

Prijave do 22. maja 2014 oziroma 5. junija 2014 na mail:

arianasyard@gmail.com

Naj dodam, da sem star maiden circle tehnike sama delala pred kakim letom dni in pol in resnično so se moje največje želje, ki so se mi takrat zdele tako daleč in nedosegljive, začele uresničevati s hitrim tempom! Bila sem naravnost osupla.

 

Prisrčno vabljeni!

Foto skulpture: Bruno Torfs