Regular Group

Regular Group

Pozdravljeni!

Spet je prišel čas za naše redno srečanje z Uchujem. Zaradi velikosti skupin sta znova na voljo 2 termina z enakim programom, tako da si izberite enega in se mi prosim prijavite na mail: arianasyard@gmail.com, kamor napišete datum, ki ste si ga izbrali. Hvala! 

 

 

Kdaj?

 

Sobota, 15. 3. 2014, od 9.00 do približno 18.00 (vmes daljši odmor za kosilo)

in

Nedelja, 23. 3. 2014, od 9.00 do približno 18.00 (vmes daljši odmor za kosilo)

 

Kje?

Prostori Familylab v Mostah točno nasproti tržnice Moste

Zaloška cesta 54

1000 Ljubljana

 

Cena

40€

Kaj?

Uchu nam bo predstavil vaje za širjenje in ostrenje zavedanja, ki je kjučno za vse, kar se nam dogaja, za našo realnost. Delili bomo svoje izkušnje z vajami, ki jih je Uchu že dal in naredili eno šamansko potovanje v zavesti. Uchu bo zagotovo pripravil pester program, ki nas meče ven iz ustaljenih okvirov razmišljanja.

Tokrat nas bo Uchu naučil (tema potovanja v zavesti), kako prekiniti energijske vezi iz preteklosti, ki nam ne služijo več. 

Uchu predava v angleščini, poskrbljeno je za simultano prevajanje.

 

Redna srečanja so za naše udeležence, ki redno hodijo, tako da imajo ti prednost pri prijavah. Vkolikor bi se nam želel pridružiti kak nov član, ga z veseljem sprejmemo, če ostane še kako prosto mesto. Za vse, ki bi se še radi pridružili: brez skrbi, našli smo nove, večje prostore in bo srečanje za vas ogranizirano v aprilu v večjem prostoru. Tako da ste vsi dobrodošli in vas bomo vseh veseli!

 

Prijave: 

arianasyard@gmail.com

 

Lep pozdrav vsem in se vidimo!