Spet je prišel čas, da se srečamo na naših rednih srečanjih, vsi sveži in novi v novem letu, ter podelimo svoje izkušnje! 🙂 Vabljeni tudi novi udeleženci.

Srečevali se bomo približno na 6 do 8 tednov. Na vsakem srečanju boste udeleženci od Uchuja dobili znanja in vaje, ki jih boste lahko testirali v vsakdanjem življenju (par minut na dan je že dovolj za opazne spremembe) in nam po želji sporočali, kako gre in kaj se dogaja. Veseli bomo vaših odzivov!

Srečanja bodo organizirana tako, da bo vsako srečanje tematsko zaključena celota. Niste obvezani hoditi na vse in nič hudega ni, če kakega vmes zamudite, še vedno boste lahko sledili ali nas prosili za informacije o tematikah preteklih srečanj.

Poskrbljeno je za simultano prevajanje!

Zaradi velikega interesa imamo tokrat na voljo dva termina z istim programom. Izberite tistega, ki vam bolj ustreza. Število udeležencev je omejeno zaradi prostorskih zmožnosti in kvalitete dela. Prosim, da mi po mailu sporočite, na kateri datum pridete! Hvala. 

Garden MistaBobbyKdaj?

Nedelja, 26. 1. 2014

in

Sobota 1. 2. 2014

Obe srečanji:

9.00 – 17.00 vmes odmori in en daljši za kosilo

Kje?

Zaloška cesta 54, 1000 Ljubljana (prostori Familylab Slovenija)

Točno nasproti tržnice v Mostah (čez glavno cesto)

Cena: 40€

Prijave na arianasyard@gmail.com za prvi termin do vključno 23. 1. 2014 in za drugi termin do vključno 30. 1. 2014.

Prosim vse, ki se dogodka ne morete udeležiti, pa ste se prijavili, če mi to sporočite (če je le mogoče)! Ker imamo včasih čakalne liste in omogočite udeležbo komu drugemu. Hvala.

Program:

Uchu se bo prilagajal skupini in toku, tukaj pa so izhodiščne točke programa:

–          Tisti, ki ste že bili z nami: podelili bomo izkušnje

–          Uvod v šamansko zdravljenje

–          Vaje za razširitev in izostritev zavedanja (awareness enhancement)

–          V drugi polovici delavnice: vodeno šamansko potovanje v zavesti. Poiskali bomo svoj sveti prostor – prostor moči in za kaj nam lahko služi.

Pridružite se nam, še vedno do sedaj je bilo izredno zanimivo in intenzivno! 

Slika: by MistaBobby