teepee circleV septembru smo uspešno organizirali dve druženji z južnoameriškim šamanom Uchujem.

Povedano je bilo mnogo zanimivega, mnogi so odhajali domov s snovjo za predelovanje, mi pisali vprašanja še po dogodkih…

Zame sta bili to dve izjemni izkušnji, ki sta obogatili in spremenili moje življenje. Saj poznate občutek, ne? Ko se zgodi kaj malega, kak dogodek, morda mimogrede, ki usmeri življenje na drugačno pot kot je bila prej. Na boljšo. Sprememba časovne linije, ne glede na to, da ne vemo, kam nas bo pripeljala, a občutimo globoko v sebi, da se je zgodila.

Saj poznate občutek: ko se zgodi kaj malega, kak dogodek, ki usmeri življenje na drugačno pot kot je bila prej.

Ko sem opazovala udeležence, lahko mirno rečem, da so tudi oni (vsaj večina) občutili to spremembo, za katero še ne vemo, kam nas pelje.

Tu je par utrinkov iz naših srečanj, pospremljenih z Uchujevimi citati.

Na šamanski delavnici v Ljubljani se je zgodilo nekaj posebnega: 27 ljudi od 30h je s spustom v spodnji svet srečalo svojo žival moči. Uchu pravi, da je po 20 letih dela to enkratno! Da ste bili posebna skupina! Ponavadi s prvim spustom žival moči sreča nekje 40% udeležencev.

drum1Vidite, vesolje in »the spirits« so nam bili naklonjeni! Vsem udeležencem hvala in želim vam veliko lepih trenutkov, ko boste delali s svojo živaljo moči, ki je del vas samih in nič drugega kot korak na poti samospoznavanja in odkrivanja delov svoje zavesti, do katerih prej niste imeli dostopa. Kdor bi se nam želel pridružiti na še kakem srečanju, naj se vpiše na mailing listo in obveščali vas bomo o datumih različnih tematskih srečanj. Uchu bo kar še nekaj časa z nami tu! 🙂

Odlomki iz delavnic:

“Življenje se začne na koncu vaše cone udobja.” Avtor tega ni sam, mu je pa zelo drag.

“Z brisanjem osebne zgodovine, puščanjem vsega za seboj, s tem, da se ne pustiš ujeti zgodbam, ki ti jih prodaja lastni ego, se naučiš nečesa, kar so ostali pozabili: biti sam s seboj.”

delavnica1“Koncept brezpogojne ljubezni kot se prodaja ljudem danes je past. Ničesar ne moreš narediti brezpogojno, če nisi prej cel, celosten. Mi pa živimo v dualnosti. Niste razcepljeni samo na dva dela, ampak na mnogo mnogo delov v današnjem načinu življenja. Kadar ste celostni, ste sveti!”

“Sledite svojim lastnim ritmom! Želite spremeniti svet? Spremenite sebe! Želite osrečiti druge? Osrečite sebe! Vesolje je odmevajoči prostor. Je kot ogledalo. Kar je okoli vas, je odsev vas samih. Zrcalo samo odseva, nima lastne izbire. Želite spremeniti odsev? Ne morete! Spremenite lahko samo sebe in odsev se bo spremenil.”

orbs“Moderni, urbani šamanizem je praktično uporaben vsak dan, v vsakdanjem, normalnem življenju. Naučite se že zjutraj brati energije dneva, prepoznati znake vodstva, uporabite jih za oblikovanje svoje realnosti! Ko se zjutraj zbudite, si vzemite 5 minut časa za prekinitev svoje rutine in samo opazujte. Opazujte, kaj se dogaja okoli vas. Nato normalno nadaljujte s svojim urnikom. Že samo to je dovolj, da se vam zgodijo spremembe.”

“Ljudje verjamejo, da morajo iti v naravo, stran od hrupne družbe, da se jim lahko zgodi kaj duhovnega. Nikamor vam ni treba iti. Prostor, kjer najdete stik z naravo, je v vas samih, kajti vi STE narava. Ljudje pozabljajo, da so sami narava. Vse povezave so še vedno znotraj vas, le najti morate dostop do delov sebe, do katerih trenutno nimate zavestnega dostopa.”

“Življenje je notranji proces. Potovanje gre navznoter!”

Opazite, koliko belih “kroglic” nas je pospremilo v spodnji svet?  🙂

teepee2

POZOR: Pripravljamo že oktobrsko in novembrsko srečanje! V teh dneh bodo termini in opisi programov objavljeni na tej strani!